Galatasaray +1 ah

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liiga jatkuu tiistaina kahdeksan ottelun voimin. Kyseessä on lohkovaiheen kolmas kierros, eli lähestytään puoliväliä. Näissä otteluissa otetaan merkittäviä askeleita kohti jatkopaikkaa.

Shakhtar Donetsk-Dinamo Zagreb (klo 19:55)

Shakhtar Donetsk on tuttu joukkue Mestarien liigassa. Seura on ottanut viime vuosina Ukrainan liigan haltuunsa ja voittanut mestaruuden kolme kertaa peräkkäin. Todennäköisesti edessä on neljäs mestaruus, sillä Shakhtar on voittanut kaikki 11 kauden liigapeliään maalierolla 36-6.

Mestarien liigassa joukkueella on ollut todella vaikea arpaonni, sillä samaan lohkoon arvottiin vuosi sitten Man City & Lyon & Hoffenheim ja kaksi vuotta sitten Man City & Napoli. Tänä syksynä ukrainalaiset ovat taas Manchester Cityn lohkossa, mutta nyt jatkoon on hyvät saumat.

Shakhtar voitti edellisellä kierroksella Atalantan vieraissa 1-2 ja nappasi todella tärkeät pisteet. Samalla myös pelivihjeemme (Shakhtar +0,5 ja yli 2,5 maalia) osuivat nätisti. Avausottelussa joukkue hävisi Man Citylle.

Dinamo Zagreb on myös tuttu nimi Mestarien liigasta, sillä kyseessä on Kroatian pääsarjaa dominoiva seura. Dinamo on jäänyt viimeisen 10 vuoden aikana vain kerran ilman mestaruutta. Tämä kausi on alkanut myös tuttuun tyyliin, eli Dinamo johtaa Kroatian pääsarjaa.

Dinamo on aiheuttanut tänä syksynä myös yhden suurimmista yllätyksistä Mestarien liigassa. Zagrebilaiset suorastaan murskasivat Atalantan avauspelissään maalein 4-0! Dinamo piti myös Manchester Cityä tiukoilla kakkoskierroksella häviten kuitenkin lopulta maalein 2-0.

Vedonlyöntimarkkina on reagoinut selvästi Dinamon väkevään syksyyn Mestarien liigassa. Mielestämme Shakhtarin tasoa aliarvioidaan, kuten oli tilanne myös Atalanta-ottelussa. Ukrainalaiset ovat pari luokkaa vahvempi joukkue ja lähestulkoon jättisuosikki-statuksella kotonaan.

Kotivoittoon päädytään arviomme mukaan lähes kaksi kertaa kolmesta. in kerroin 1,75 kotivoitolle maistuu todella hyvin! Huomaa ottelun alkamisaika!

Galatasaray-Real Madrid (klo 22:00)

Galatasaray voitti Turkin mestaruuden viime vuonna ennätyksellisen 22. kerran. Istanbulin ylpeys on tuttu näky Mestarien liigasta, missä joukkueen taso on yleensä riittänyt vain alkulohkoon asti. Tällä kertaa Gala voisi punnertaa jopa jatkoon lohkostaan.

Syksy 2019 on ollut toistaiseksi haasteita täynnä. Fatih Terimin valmentama joukkue on sarjassa vasta viidentenä, sillä menoa ovat hidastaneet lukuisat tasapelit. Gala otti tärkeän voiton perjantai-iltana Sivassporista 3-2 Florian Andonen ja Ryan Babelin maaleilla.

Kuten arvata saattaa, Galatasaray on kivikova joukkue kotiareenallaan. Se pelaa tällä hetkellä kolmatta kautta peräkkäin ilman kotitappiota. Galan kotisaldo on Turkin Super Liigassa kauden 2017/2018 alusta alkaen 16-1-0 + 13-4-0 + 2-2-0 eli mieletön 31-7-0!

Vierasjoukkue Real Madridilla on takana vaikea kausi. Los Galacticos putosi vihdoin myös valtaistuimelta Euroopassa, ja Zinedine Zidane hälytettiin kääntämään joukkueen kurssi. Real onkin aloittanut La Ligassa kauden tuloksellisesti hyvin, mutta peliesityksistä on satanut joukkueelle kritiikkiä.

Valkopaitojen kenraali ei sujunut hyvin tähän CL-matsiin, sillä joukkue hävisi sarjanousija Mallorcalle lauantaina 1-0. Myös Realin Mestarien liigan kampanja on ollut toistaiseksi kamalaa katsottavaa. Joukkue oli täysin jyrän alla avausmatsissa PSG:tä vastaan eikä saanut edes Club Bruggea nurin kotipelissä toisella kierroksella.

Vieraiden ongelmana ovat myös lukuisat poissaolot, joita riittää kentän jokaisella osa-alueella.

Galatasaray on valmis lisäämään Realin tuskaa kovan kotiyleisönsä edessä. Vierasjoukkue on saanut matsissa turhan suuren suosikkiaseman, joten laitamme rahat kotijoukkueen suuntaan. Galatasaray +1 aasialainen tasoitus kelpaa Bethardin 1,85 kertoimella hyvin kupongille!

Rohkeimmat voivat pelata Gala +0,5 kertoimella 2,41.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *