West Ham

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lauantaina neljä ottelua. Me poimimme mukaan lapulle tällä kertaa kaksi kotisuosikkia.

West Ham-Fulham (klo 22:00)

Kotijoukkue West Ham lähtee Lontoon derbyyn tappio niskassaan. Hammers taipui viikko sitten Liverpoolin vieraana 1-2, vaikka johti ottelua alussa Fornalsin maalilla 0-1. Kyseessä oli kuitenkin vierasmatsi hallitsevan mestarin kotiluolaan, joten ei tästä kannata liikaa murehtia.

West Ham pelasi ennen Pool-ottelua neljä tappiotonta matsia peräkkäin. Joukkue on kerännyt todella mukavasti pisteitä huomioiden erittäin kovan ottelunohjelman: Liverpool, Man City, Tottenham, Leicester, Wolves ja Arsenal – kaikki sarjan top 8 -joukkueita.

Kun lontoolaisten ohjelma alkaa helpottaa, joukkue voi hyvin nousta taistelemaan eurocup-paikoista.

Vierailija Fulhamin kausi on sujunut sen sijaan vaikeasti. Mökkilläiset nappasivat avausvoittonsa vasta viime kierroksella. Fulham kaatoi West Bromwichin kotona 2-0 kahden putoajakandidaatin väännössä.

WBA-voitto oli toki positiivinen suoritus, mutta kyseessä oli lähes helpoin mahdollinen vastustaja. Fulham on ollut suurissa vaikeuksissa koko kauden laadukkaampia joukkueita vastaan. Tämä oli myös odotettua, sillä moni analyytikko ennusti Fulhamin jäävän sarjan jumboksi.

West Ham on osoittanut laatunsa kauden alkumetreillä. Joukkue on ollut kelvollinen myös tappio-otteluissa, joten pisteitä voisi olla myös nykyistä enemmän. Fulham on sen sijaan ollut juuri niin heikko, kun odotettiin.

Betsataan West Hamin voittoa in 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %, eli tasoeroa on selkeästi enemmän mitä kertoimet osoittavat.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Chelsea-Sheffield United (klo 19:30)

Kotijoukkue Chelsea lähtee lauantain kamppailuun kovalla itseluottamuksella. Blues otti viikolla toisen peräkkäisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa kaatamalla Rennesin maalein 3-0. Tätä aiemmin taskussa oli 4-0-voitto Krasnodarista ja 0-0-tasapeli Sevillaa vastaan.

Kuten yllä olevat tulokset kertovat, Chelsean puolustuspeli on parantunut viime aikoina merkittävästi. Syy tähän on tolppien väliin tullut Edouard Mendy. Uusi hankinta on pitänyt nollat jo huikeat kuusi ottelua peräkkäin! Myöskään Thiago Silvan roolia ei kannata väheksyä.

Chelsea on pelannut nyt kymmenen ottelua peräkkäin (kaikki kilpailut ml.) saldolla 5-5-0. Edellinen tappio on Liverpoolia vastaan noin kuuden viikon takaa, jolloin Chelsea missasi rangaistuspotkun ja sai ottelussa punaisen kortin.

Sheffield Unitedin tilanne on sen sijaan tukala. Nousijajoukkueen toinen kausi on perinteisesti se vaikein, ja tämä pitää hyvin kutinsa myös Unitedin kohdalla. Kauden saldo on masentava 0-1-6 maalierolla 3-10, eikä United ole juuri pistettä enempää ansainnut.

Viime kaudella joukkue voitti lukemattomia pisteitä 0-0- ja 1-0-tuloksilla. Nyt nollapelejä ei ole saldona yhtään. Tämä on tekemätön paikka joukkueen hyökkääjille, joiden taso ei kerta kaikkiaan riitä useampaan osumaan per matsi.

On vaikea nähdä Sheffield Unitedin venyvän yllätykseen huippukuntoista Chelseaa vastaan. Frank Lampardilla on myös käytössään laaja materiaali, mikä mahdollistaa tarvittaessa rotaation tiiviin UCL-ohjelman aikana.

Betsataan Chelsean voittoa -1,5 maalin tasoituksella in 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53 %. Voit myös pelata Chelseaa muilla tasoituksilla tai napata suoran voiton esimerkiksi tuplaan toiseksi kohteeksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *