KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suomen Ykkösessä pelataan keskiviikkona täysi ottelukierros. Paras pelikohde löytyy Oulusta, jossa kohtaavat alkukauden kaksi pahinta alisuorittajaa.

Kotijoukkue AC Oulu oli ennen viikonloppua putoamisviivan alapuolella yhdessä JJK:n kanssa. Joukkueen saldona oli neljä vierastappiota ja edessä reissu tappiottoman EIF:n vieraaksi. Harva olisi uskonut Oulun palaavan Tammisaaresta 0-2 vierasvoiton kera.

EIF-voitto oli jatkumoa Oulun hyville suorituksille, joista ei ole tullut aiemmin palkintoa. Joukkue olisi ansainnut voiton Jarosta edellisessä kotipelissä (0-0 FT) ja sitä ennen vähintään pisteen KPV:n vieraana (1-0 tappio). Oulu on luonut läpi kauden maalipaikkoja, mutta palloa ei ole saatu verkon perukoille.

Vierasjoukkue JJK on alkanut parantaa viime otteluissaan, mutta makaa edelleen sarjataulukon pohjalla. Joukkue otti kauden avausvoittonsa vasta seitsemännellä kierroksella, jolloin FC Haka kaatui vieraissa 0-2. Viikonloppuna moni odotti JJK:n jatkavan tätä putkea kotivoitolla AC Kajaanista, mutta joukkue jäi 2-2 tasapeliin.

JJK on ollut huikean runsasmaalinen koko kauden ajan. Verkkoja on venytetty 3,25 kertaa per ottelu, ja JJK on päästänyt vähintään kaksi maalia kuudessa seitsemästä edellisestä ottelusta. AC Oulu on paperilla vähämaalinen joukkue, mutta tulosta alkaa varmasti tulla itseluottamuksen noustessa. Ykköskärki Alberto Alvarado Morinin kaksi maalia viikonloppuna olivat etenkin tärkeitä osumia ACO-hyökkääjälle.

AC Oulu on kotiotteluissaan nälkäinen ja taisteleva. Nyt vastaan asettuu jatkuvalla syötöllä maaleja päästävä JJK. Vierasjoukkue on saanut myös onnistumisia ja tehnyt maaleja sarjan kärkijoukkueiden tahtiin. Asetelma on erittäin runsasmaalinen, mutta markkinat tarjoavat mukavaa 2,5 totals-linjaa. Poimitaan vetoihin yli 2,5 maalia kertoimella 1,81 lta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!