Open alkaa tällä viikolla, ja meillä on tarjolla siihen liittyen huikea kampanja! Voit saada 10% Turun kovimman pokerijyrän Kasper Mellasen Main Event voitoista!

Osallistuminen kisaan on todella helppoa. Liity alla postituslistallemme olevasta lomakkeesta ja olet mukana arvonnassa. Yksi onnekas listalle liittyjä tulee saamaan palkinnon itselleen! Kasperin ansiot ovat live-pokeriturnauksista yli 150.000 euroa. Viimeisin osoitus miehen erinomaisista pelitaidoista on erittäin kovatasoisen Patrik Antonius Challenge Main Eventin 3. sija sekä 23.800€ lunastus!

Kasper aloittaa turnauksen 1B aloituspäivässä, joten kilpailuun osallistuminen päättyy 13.00 9.5.2019 torstaina.

Päivitys 9.5.2019 klo 13:00. Kilpailu on päättynyt ja voittajaksi arvottiin Jarkko S. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Main Eventin voitosta tullaan tälläkin kertaa saamaan todennäköisesti yli 50.000€ palkinto, joten voitto-osuutesi olisi yli 5000€!

Postituslistalle liittyminen on muutenkin erinomainen päätös. Pääset osallistumaan sitä kautta mahtaviin kampanjoihin, joita ei ole tarjolla missään muualla. Lähetämme listan jäsenille myös erikoisvihjeitä, mitä ei julkaista nettisivuillamme.

Mikäli emme pysty vakuuttamaan sinua uutiskirjeemme huikeasta laadusta, voit aina poistua listalta. Emme tämän jälkeen vaivaa sinua loistavilla kampanjoilla ja eduilla.

Pro tip: on avannut vedonlyönnin liittyen Main Eventiin. Kasper Mellasen pääsemisestä rahasijalle saa 2,50 kertoimen. Avaamalla pelitilin ille tästä linkistä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Sijoittamalla 10€ Kasperin rahasijaan voit netota mukavan 125€ potin!

 

Eikä tässä vielä kaikki. Mikäli arvonnan voittajalla on pelitili, saa hän 10% osuuden lisäksi 50€ pelirahaa .com-sivustolle. Avaa siis pelitli välittömästi ja sijoitta vaikka edellä mainittu veto Kasperille. Koko ilmaisetvedot.comin tiimi jännittää yhdessä lukijoidemme kanssa Kasperin turnausmenestystä!

Pyrimme päivittämään turnauksen tilanneseurantaa Instagram tilillämme, joten ota tämäkin ilmaisetvedot-kanava haltuusi! Pysyt kartalla -openista sekä tulevista tarjouksista.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!