PinnacleSports saattaa olla monelle suomalaiselle vielä hieman tuntematon palveluntarjoaja, vaikkakin Pinnaclea pidetään suurimpana ja parhaana online-vedonvälittäjänä monen mielestä. Syy, miksi Pinnacle on monen ammattilaisen ja isonrahan pelaajan mielestä paras, on hyvin yksiselitteinen. Sen sijaan, että Pinnacle kampanjoisi ja tarjoaisi talletusbonuksia, ovat he päättäneet pistää kaiken tämän tasapuolisesti kaikille hieman parempina kertoimina, ja usein Pinnaclen kertoimet ovatkin vertailussa kärjessä, tai ainakin kärjen tuntumassa. Sen lisäksi Pinnaclella pystyy pelaamaan suuremmilla panoksilla, kuin monessa muussa vedonlyöntitoimistossa. Koska Pinnaclella on valtavasti suurilla panoksilla pelaajia, ei heillä ole tarvetta rajoittaa yksittäisten voittavien pelaajien panoksia. Tämän takia Pinnaclesta on tullut erittäin suosittu.

Pelitarjonta

Todistetusti Pinnacle siis tarjoaa parhaat kertoimet vedonlyöntiin. Sen lisäksi heidän tarjontansa amerikkalaisissa lajeissa on erinomainen ja vetoa pääsee lyömään aina collegepallosta pääsarjoihin asti. Vetomuodoissa Pinnacle suosii erityisesti handicappeja. Mikäli nämä eivät vielä ole tuttuja, kannattaa niihin tutustua vedonlyöntioppaassamme. Tarjonta on muutenkin erittäin laaja ja kaikille löytyy varmasti pelattavaa, mutta mikäli tykkäät pelata Amerikan maaperällä pelattavia sarjoja, on Pinnacle selvä valinta.

pinnacleodds

Rahaliikenne ja verotus

Rahaliikenne on yksi niistä asioista, minkä takia Pinnacle on markkinoiden ykkönen. Tallettaminen onnistuu kaikilla mahdollisilla tavoilla, mitä käytännössä on tarjolla. Suomalaisille tietysti tutuimmat ovat Visa, Master, EntroPay, Tilisiirto, Skrill, Neteller sekä Paysafe. Kotiutus onnistuu samoilla menetelmillä. Kotiutukset ovat erittäin nopeita. Tilisiirrot vievät muutaman pankkipäivän, mutta kotiutukset käsitellään nopeasti. Esimerkiksi nettilompakkoon kotiutus tulee jopa puolessa tunnissa.

Epäilemättä suurin syy Pinnaclen tuntemattomuuteen Suomessa on verotus. Aikaisemmin Pinnacle ei omistanut ETA-lisenssiä ja voitot olisi pitänyt verottaa ansiotulona, mikä tekee voitollisesta vedonlyönnistä käytännössä mahdotonta. Nyt Pinnaclella on ETA-lisenssi ja suomalaiset voivat kotiuttaa voitot verovapaina. Tämä tulee varmasti lisäämään suomalaisten asiakkaiden kiinnostusta yhtiötä kohtaan. Jos voit valita parhaan, miksi tyytyä mihinkään muuhun.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!