SuomiVegas on erityisesti suomalaisille pelaajille suunnattu vedonlyöntitoimisto. Pelitarjonnassa on huomioitu pohjoismaalaiset asiakkaat ja Pohjoismaiden sarjoja pääsee pelaamaan aina alasarjoihin asti. Kotimaisia asiakkaita palvellaan suomeksi niin sähköpostilla, puhelimella, että live-chatilla. SuomiVegasin pelitarjonta on kattava ja lajivalikoimasta löytyy pelattavaa kaikille. Vetokohteita löytyy niin suurien maiden pääsarjoista, kuin marginaalisempien lajien joukosta.

SuomiVegas tervetuliaisbonus

suomivegasbonus

SuomiVegas tuplaa ensimmäisen talletuksen aina 100 euroon asti. Vedonlyöntibonus on 100%, joten 100 euron talletuksella saat välittömästi 200 euroa pelirahaa! Kierrätysehtona bonukselle on seitsemän (7) kertaa sekä talletus, että bonus. Minimikertoimen tulee näissä vedoissa olla vähintään 2.00. Talletus tulee tehdä muulla välineellä, kuin nettilompakolla tai Paysafe-kortilla. Kasinolle SuomiVegas tarjoaa 150% bonuksen aina 150 euroon asti. Lisäksi saat 30 ilmaiskierrosta Starburstiin ilman kierrätysvaatimusta. SuomiVegasilla on monipuoliset talletusvaihtoehdot, joten mieluisa tapa tallettaa löytyy varmasti.

Avaa tili tästä

Asiakaspalvelu ja rahaliikenne

SuomiVegasilta saa suomenkielistä asiakaspalvelua: live-chat on auki arkisin klo 8.00-24.00 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 11.00-20.00. Muina aikoina live-chatissa voi asioida englanniksi.

Talletusvaihtoehtoja ovat kaikki yleisimmin käytetyt vaihtoehdot: Verkkopankki, pankki- ja luottokortti, Skrill, Neteller ja Paysafe-kortit. Kaikilla maksutavoilla rahat ovat välittömästi käytettävissä pelitilillä. Kotiutuksen pelaaja voi tehdä haluamallaan tavalla. Mikäli pankkisi on Osuuspankki tai DanskeBank, saattaa kotiutus olla tililläsi jo muutamassa minuutissa, muihin pankkeihin kotiutus kestää 1-3 pankkipäivää.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!