voittoputki kilpailu

Voittoputki-kisa on varsinkin aikaisemmin Tuplausta ja Triplausta pelanneille tuttu, sillä konsepti on lähes samanlainen. Kilpailun voittajaksi julistetaan se pelaaja, joka saa aikaan pisimmän voittoputken, eli onnistuu päivän vedossaan mahdollisimman monta päivää putkeen. Kilpailuun osallistuminen menee kiinni 4.5. klo 21:15 jääkiekon MM-kisojen avauspäivän viimeisen ottelun alkaessa. Osallistuaksesi kilpailuun on päivän veto lyötävä 10€ panoksella ja kertoimen on oltava vähintään 1.60 . Kilpailuun voi osallistua niiin uudet, kuin vanhatkin pelaajat illä.

 

[flytonic-button text=’OSALLISTU TÄSTÄ!’ linkurl=’https://track.adform.net/C/?bn=22541929′ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Näin osallistut voittoputki kilpailuun

  1. Kirjaudu / Rekisteröidy ille ja syötä bonuskoodi: VOITTOPUTKI kohdassa Tili → Bonukset. Olet mukana kilpailussa.
  2. Lyö veto ennen otteluiden alkua tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,6. Vedon tulee sisältää vähintään yksi kohde jääkiekon MM-kisojen otteluista. Kaikki vetomuodot ovat sallittuja. Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä ruutu “Voittoputki” ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista.
  3. Vain yksi veto per päivä! Päivittäinen veto tulee lyödä klo 12.00 – 23:59 välisenä aikana ja veto/vetolappu tulee olla ratkaistuna seuraavana aamuna klo 10.00 mennessä.
  4. Voittoputki alkaa 4.5. klo 00:01. Osallistuminen kilpailuun päättyy samana päivänä klo 21:15 jääkiekon MM-kisojen avauspäivän viimeisen ottelun alkaessa.

 

Tarkemmat säännöt ja ehdot löydät kampanjasivulta.

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!