KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliiga lähestyy kauden huipennusta, sillä sarjasta on jäljellä enää kaksi kierrosta. Dortmundin ja Mainzin kohtaamisessa riittää panosta, ja luvassa on todennäköisesti vähämaalinen vääntö.

Kotijoukkue Dortmundin kausi näyttäisi päättyvän odotetusti Mestarien liigaan oikeuttavaan sijoitukseen. BVB on sarjassa neljä pistettä Leverkusenia edellä ja paremmalla maalierolla, joten joukkueelle voi riittää tästä pelistä tasapelikin top 4 -sijoituksen varmistamiseen.

Dortmundin pelivire on ollut kohdallaan edellisissä kotiotteluissa; saldona neljä voittoa ja kolme nollapeliä putkeen. Vieraskentällä kone on yskinyt, mutta osasyy tappioihin on ollut myös haastavissa vastustajissa.

Dortmund joutuu lauantain matsiin pahasti siipirikkoisena, sillä loistavan kevätkauden pelannut hyökkääjä Michy Batshuayi on sivussa. Chelseasta tullut kärki on iskenyt huikeat seitsemän maalia kymmenen liigaottelun aikana. Kuten sarjan fanit tietävät, BVB möi tammikuussa myös Pierre-Emerick Aubameyangin (13 maalia) Arsenaliin, joten joukkueen hyökkäyspää on nyt todella ohut.

Vierailija Mainz on taistellut koko kauden putoamista vastaan. Surkeasti sujunut kevät on kääntynyt parempaan ratkaisevilla kierroksilla, ja Mainzin saldona on vain yksi tappio viidestä ottelusta. Viime sunnuntaina joukkue kaatoi RB Leipzigin komeasti 3-0, joka oli iso askel kohti sarjapaikan varmistamista. Mainzin ottelut ovat olleet pelitapahtumien osalta hyvin vähämaalisia viime aikoina, joten joukkue on saanut puolustuksensa kuntoon.

Mainz tarvitsee vielä pisteitä, joten Dortmund saa vastaansa motivoituneen ja taistelevan ryhmän ilman parasta kärkimiestään. Markkinoilla tarjoillaan hulvattomia kertoimia alle X maalin vaihtoehdoille. Nostetaan pelivalinnaksi alle 3,5 maalia ilta kertoimella 1,75 (todennäköisyysarvio 66%). Jos haluat enemmän riskiä, voit hyvin myös lyödä alle 2,5 maalin vedon sisään.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!