KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliiga palaa tiistaina kymmenen päivän maaottelutauolta. Joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä 11-13 ottelua, joten kauden ensimmäinen kolmannes on nyt takana. Turussa puhaltavat muutoksen tuulet, sillä Interillä on taas uusi päävalmentaja ottelussa PS Kemiä vastaan.

Kotijoukkue Inter on jatkanut tänä keväänä viime kausilta tuttua suorittamista. Joukkue on kaukana niiltä sijaluvuilta, mihin sen materiaalin pitäisi riittää. Alkukauden piristysruiske oli Suomen Cupin (onnekas) voitto, mikä avasi Interille tien eurokentille.

Turussa on nähty aikamoista valmentajarulettia Job Dragtsman erottua tehtävistään vuonna 2016. Muutoksia on jälleen luvassa, sillä viime kauden lopulla päävalmentajaksi noussut Fabricio Piccareta ilmoitti pari päivää sitten erostaan. Italialaisen lähtö ei ole välttämättä huono asia, sillä hänen piste per peli -saldonsa oli jopa Shefki Kuqin aikaa heikompi.

Interiä luotsaa nyt Veikkausliigasta pelaajana sekä valmentajana tuttu John Allen. Hänen apunaan on Kari Virtanen, joka toimi IFK Mariehamnin päävalmentajana joukkueen mestaruuskaudella.

Interillä on takanaan 2-3 voitto Maarianhaminasta. Tätä edelsi 3-3 kotitasuri RoPSin kanssa, ja kokonaisuutena Inter on ollut Veikkausliigan runsasmaalisin joukkue. Kakkosena tässä tilastossa tulee tiistain vastustaja PS Kemi.

Kemin alkukausi meni pahasti vihkoon ensimmäisen kierroksen voitosta huolimatta. Joukkueen otteet ovat alkaneet parantua selvästi parin viime viikon aikana. Ensin Kemi otti upean vierasvoiton KuPSin kotiluolasta 2-3, ja edellisellä kierroksella joukkue oli jopa FC Lahtea parempi kotonaan. KuPS ja Lahti ovat tällä hetkellä todella hyviä joukkueita Veikkausliigassa.

Ottelun paras pelivalinta on todella maistuva aasialainen yli 3,0 maalia kertoimella 2,07 ilta (todennäköisyysarvio 57%). Saat tässä vetomuodossa panoksesi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella. Myös 2,5 tai 3,5 linjat kelpaavat hyvin peleihin. Vastakkain ovat Veikkausliigan surkeimmat puolustukset. Inter osaa tehdä myös maaleja, ja nyt myös Kemin hyökkäyspää on vihdoin piristynyt. Luvassa lienee vauhdikas ja runsasmaalinen ottelu.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!