KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliiga palaa maanantaina juhannustauolta kolmen ottelun voimin. Lahdessa kohtaavat ylemmän keskikastin laatujoukkueet Lahti ja KuPS.

Kotijoukkue FC Lahti on ollut alkukauden aikana erittäin vaikea voitettava. Saldona on vasta yksi tappio neljäntoista kierroksen aikana, joka tuli sarjan kakkospaikalla olevan RoPSin vieraana. Lahden riesana ovat lukuisat tasapelit, joita joukkue on kerännyt jo viisi kappaletta peräkkäin.

Viime kauden tapaan maalinteko on tökkinyt pahasti, mutta puolustuspeli toimii. Lahti on päästänyt RoPSin jälkeen vähiten maaleja – vain 10 kappaletta 14 kierroksen aikana. Vastustajan verkkoa on venytetty toisaalta vain 14 kertaa, ja paras maalintekijä Henri Anier on osunut vasta neljästi.

Vierailija KuPS on sarjan kolmospaikalla, mutta kuopiolaisten ote on alkanut lipsua pahasti viime viikkoina. Saldona on ainoastaan yksi voitto viidestä ottelusta, ja siinäkin KuPS sai apua Ilveksen kahdesta punaisesta kortista.

Joukkue on kärsinyt pahoista menestyksistä, sillä Abdella El-Said on MM-kisoissa, Urho Nissilä siirtyi Belgiaan ja Ruben Gabriel on ollut sivussa loukkaantuneena. Tämä on näkynyt joukkueen keskikentällä.

Kahden hieman alavireisen joukkueen kohtaamisessa maistuu mukavasti kotijoukkue Lahti DNB kertoimella 1,93 Pinnaclelta (todennäköisyysarvio 58%). Tällainen tasoitusveto on varsin edullinen joukkueelle, joka on hävinnyt vasta yhden ottelun koko kaudella. KuPS ei näytä tällä hetkellä vastustajalta, joka aiheuttaisi Lahdelle toisen tappion. Myös in Lahti 1X2 kertoimella 2,70 kelpaa mainiosti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!