Alexander Zverev

KERROIN

1.56
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lyhyt ja odotettu ruoho kausi tenniksessä on lähtenyt kivasti käyntiin ja tänään torstaina on tarjolla helpot rahat, kun Hallessa kotikenttä edulla nähdään Alexander Zverevin mittelö amerikkalaista Steve Johnsonia vastaan. Normaalisti Johnsonia ei ruoholla tulisi aliarvioda, mutta ura on lähtenyt alamäkeen viimoset 2 vuotta ja entinen top 30 pelaaja on nyt valunut rankingissa jo sijalle 76, eikä tämän vuoden 6-12 ottelu tilasto tuo helpotusta.

Zverevistä on jo useampi vuosi puhuttu kultaisena poikana, kuka tulee voittamaan slameja ja haastamaan maailman kärkipaikasta, kunhan kaikkien aikojen pelaajat jäisivät kohta eläkkeelle. Allekirjoittanut ei tätä epäile hetkeäkään, koska Zvereviltä löytyy teknisesti kaikki lahjat siihen. Pääkopassa ja verkkopelaamisessa on vielä reilusti parannettavaa, mutta siihen on ”Saschalla” vielä yllin kyllin aikaa. Puitteet tänään riittävät alle omien taitojensa pelaavaa Johnsonia vastaan. tarjoaa ihan mukavan 1.56, joten otetaan tyhjät pois kun sitä on tarjolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *