Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskan on palannut tällä viikolla yli kuukauden mittaiselta maaottelutauolta. Sunnuntain otteluista löytyy mainio peli-idea IFK Göteborgin ja Kalmarin kohtaamisesta.

IFK Göteborg on perustettu 113 vuotta sitten, ja kyseessä on yksi Ruotsin historian menestyneimmistä joukkueista. IFK saavutti Allsvenskanissa vielä hopeaa kaudella 2015, mutta tämän jälkeen joukkueen taso on alkanut vääjäämättä laskea.

Viime kaudella GBG oli sarjan kymmenes, eikä vuosi 2018 ole sujunut yhtään paremmin. Göteborgin suurseurastatus on siis aika unohtaa. IFK hävisi ennen taukoa kolme neljästä ottelustaan ja menetti kaupan päälle kaksi hyödyllistä pelaajaa kesäkuussa: hyökkääjä Gustav Engvall palasi Bristol Cityyn ja keskikentän Sebastian Eriksson siirtyi Panetolikokseen.

Göteborgin alkukausi sujui hieman paremmin, mutta joukkue ei ole missään vaiheessa ollut osa Allsvenskanin kärkipäätä.

Vierasjoukkue Kalmar on rankingiltaan keskikastin joukkue, mihin myös saldo 5-2-4 viittaa. Tauolle mentiin positiivisin mielin, sillä joukkue aiheutti harvinaisen pistemenetyksen sarjakärki Hammarbylle. Kalmar on hävinnyt kokonaisuutena vain kaksi edellisestä kahdeksasta ottelustaan.

Vedonlyöntimarkkina kohtelee IFK Göteborgia edelleen laadukkaampana joukkueena, kuin sen tulokset oikeuttavat. Kalmar on kelvollinen joukkue, joka ei ole Allsvenskan-rankingissa kotijoukkuetta perässä. Peleihin kelpaa hienosti Kalmar DNB kertoimella 2,60 Unibetilta ja LeoVegasilta (todennäköisyysarvio 42%).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!