HJK kohtaa keskiviikkona Mestarien liigan karsinnassa BATE Borisovin. Ilmaisetvedot.com kautta ille rekisteröityneet asiakkaat näkevät ottelun ilmaiseksi. Tarjous on voimassa myös aikaisemmin rekisteröityneille pelaajille!

TV tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata HJK:n taivalta Mestarien Liigan karsinnoissa. Klubi kohtaa suurseura BATE Borisovin Valko-Venäjällä keskiviikkona kello 20 ja ottelu on katsottavissa yksinoikeudella TV:ssä. Lisäksi tehdessäsi livevedon ottelun aikana ansaitset 5€ ilmaisvedon seuraavalle päivälle!

Nähdäksesi pelin ilmaiseksi rekisteröidy ille alla olevan linkin kautta.

[flytonic-button text=’OSALLISTU TÄSTÄ!’ linkurl=’http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=2892639&bid=17046′ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

 

Ottelun katsominen vaatii ainoastaan rekisteröitymisen ja pelitilillä täytyy olla joko rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

Minkäänlaista vedonlyöntipakkoa tarjous ei sisällä, joten ottelun voit katsoa ilmaiseksi. Tarjous on voimassa niin uusille, k

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!