Liverpool voitti ensimmäisen osaottelun 5-2 ja tällä hetkellä jatkoon menolle on tarjolla 1,07 kerroin. tarjoaa kuitenkin uusille kampanjan aikana rekisteröityville asiakkaille kertoimen 3,00. Maksimipanos vedolle on 10€. Jos Liverpool menee jatkoon, niin 10€ vedolla voit voittaa 30€, josta 10,7€ normaalisti ja 19,3€ lisäosa korotetusta kertoimesta maksetaan pelitilille torstaina 3.5. klo 12. Lisäosalla ei ole kierrätysvaatimusta.

  1. Avaa pelitili ja tee talletus (Tähän tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia. Veto tulee lyödä oikealla rahalla ja voit hyödyntää vedonlyönnin ensitalletusbonuksen vasta seuraavalla talletuksellasi).
  2. Lyö enintään 10 € single-veto “Liverpool – AS Roma to advance” -kohteeseen Liverpoolin jatkopaikan puolesta ennen ottelun alkua. Vedon tulee olla ensimmäinen pelitililtä lyömäsi veto.
  3. Huolimatta vetokupongilla näkyvästä kertoimesta, saat kertoimeksi huiman 3,00. Jos Liverpool etenee otteluparista jatkoon, maksaa tilillesi jättikertoimen lisärahan torstaina klo 12. Lisärahalla ei ole kierrätysvaatimusta.

 

[flytonic-button text=’OSALLISTU TÄSTÄ!’ linkurl=’https://track.adform.net/C/?bn=21656482′ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!