KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipin toinen kierros ottaa varaslähdön tiistaina, jolloin pelataan kaksi ottelua. Sarjan mustaksi hevoseksi povattu Nottingham saa vastaansa Valioliigasta pudonneen WBA:n.

Nottingham on suorittanut jo useamman vuoden alakanttiin seuran resursseihin nähden. Viime kausi ei ollut poikkeus, sillä Forest jäi 17. sijalle ja yli 20 pistettä playoffs-viivasta. Joukkue paransi otteitaan merkittävästi keväällä, jolloin uudeksi manageriksi tullut Aitor Karanka organisoi puolustuksen kuntoon.

Espanjalaismanageri Karanka nosti muutama vuosi sitten Middlesboron Valioliigaan, ja nyt hän jatkaa Nottinghamin peräsimessä. Monet analyytikot ovat povanneet tästä joukkueesta kauden mustaa hevosta. Avauskierroksella Forest pelasi hyvin Bristolin vieraana, eikä voittokaan olisi ollut suuri vääryys.

West Bromwichin edellinen kausi meni pahasti penkin alle Alan Pardewn komennuksessa. WBA oli myös hyvin epäonninen. Keväällä manageriksi tullut Darren Moore sai aikaan hienon loppukirin, joka ei kuitenkaan riittänyt sarjapaikan säilyttämiseen.

Moore jatkaa WBA:n managerina, ja hänellä on käytössään kivikova materiaali tälle tasolle. Joukkueen avauskokoonpanolla voisi lähteä myös Valioliigakauteen, ja lauantaina penkille jäi vielä mm. Gareth Barry.

Nottingham voi hyvinkin olla kauden yllättäjä, mutta joukkue on vielä rakennusvaiheessa. WBA jatkaa tutulla miehistöllä ja tutulla managerilla, ja joukkue on paperilla todella kova. Lauantaina se kärsi epäonnisen tappion Boltonille, vaikka dominoi peliä alusta loppuun.

Tämän hetken voimasuhteilla Albion ansaitsee selvän vierassuosikin aseman. Peleihin maistuu erittäin hyvin WBA draw-no-bet Pinnaclelta kertoimella 2,14 (todennäköisyysarvio 55%). Monessa muussakin paikassa (, , ) on tarjolla 2,05-2,10 tasoisia kertoimia. Ollaan rohkeasti eri mieltä markkinoiden kanssa tästä kohteesta!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!