Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Norja – Latvia

Molemmat joukkueet avaavat turnauksensa lauantain päiväpelissä klo 13:15 alkaen.

Kun katsellaan hieman tilastoja muutamien vuosien takaa niin käy hyvin selväksi, että Norja on ottanut joukkueiden välisissä keskinäisissä kohtaamisissa selvästi niskalenkin Latviasta -> Norja on onnistunut viimeisten neljän vuoden aikana käydyissä otteluissa seitsemästä kohtaamisesta kukistamaan Latvian kuudesti.

Norjan joukkueessa on jälleen tuttuja nimiä aikaisemmista MM-karkeloista -> muutamana esimerkkinä heitettäköön Olimbin veljeskaksikko, urallaan paljon nähnyt ja kokenut Patrick Thoresen, sekä Anders Bastiansen. Ainoana NHL-vahvistuksena joukkueesta löytyy Chicago Blackhawksin Andreas Martinsen.

Latvian MM-joukkue on tunnetustikin kasattu suurimmilta osin Dinamo Riikan pelimiehistä ja suurimpina niminä joukkuetta reppuselässään tulevat kantamaan Mikelis Redlihs ja Miks Indrasis. NHL-apuja ei Latvia kisoihin saanut ainuttakaan.

Norjalta löytyy mielestäni tarvittavaa ratkaisuvoimaa laajemmalta rintamalta, joten Norja on omissa papereissani pienoinen suosikki. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan tässä ottelussa todella isossa roolissa. Se joukkue joka tykkää viettää aikaansa enemmän jäähypenkillä kuin kaukalon puolella, tulee hyvinkin todennäköisesti tämän pelin häviämään.

Pelivalinta: Norja (Jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailu mukaanlukien)

Kerroin: 2.06 @Unibet

Panossuositus: 5/10

P.S. Tulethan keskustelemaan jääkiekon MM-kisojen pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!