Pelivihje.Ravit.Toto-64

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Heti ensimmäiseen lähtöön haetaan vihjerivissä yllätystä, kun 3.Elegant Prayer ja 4.Wall Street Comery keräävät kaksistaan noin 60% peleistä. Laitetaan mukaan viimeksi kovan kirin esittänyt 1.Quattro Tilly, hyvältä paikalta 2.Capehill’s Cadeau, lähtöpaikasta kärsivä mutta luokaltaan riittävä 8. Daddy Boy, sekä ylivauhdin varalta takarivistä 11.MAS Bella.

Toiseen lähtöön huippukuntoinen 2. Taistelu Jaska on oma ykkösmerkkini. Mukaan lapulle suosikki, mutta äärimmäisen laukkaherkkä 1.Ohikiitävä, väkivahva 5.Sykloni, sekä potintekijäksi vielä 8. Mattilan Miina.

Kolmannen kohteen voittanee 1.Al E.Gador Zet, mikäli pääsee suosiolla keulaan. Kiihdytys saattaa kuitenkin venyä, koska Al E.Gador Zetin selkä kelpaisi monelle. Pistetään lapulle mukaan kovat 3.Intuto sekä 8.Questionmark Me.

Neljänteen kohteeseen laitetaan hallitulla riskillä varmaksi 2.Memphis Minnie. Eturivissä on paljon kovia avaajia, mutta mikäli Memphis Minnie pystyy keulapaikan pitämään ja saa hiukan rauhoittaa matkalla, on se keulasta todella paha lyötävä.

Viidenteen lähtöön pelataan varmaksi kansanvarma 1.Adrienne’s Ami. Lähes 70% on liikaa, mutta paremman puutteessa keulapsyykillä varmaksi.

Kuudenteen kohteeseen ykkösmerkki on 6.I’m Just a Sund. Otetaan lapulle kuitenkin mukaan kivikova 8.Ida’s Owen, namureissun saava 9.Sylvie De Vie, epäonnesta viimeaikoina kärsinyt 5.Flynn Boko sekä jättiyllärinä 4.Invantaggio. Invantaggio voi hyvinkin olla lähdössä nopein, ja näin ollen keulasta tai johtavan takaa yllätysvalmis.

Vihjerivi.

1.Lähtö 1,2,3,4,8,11

2.Lähtö 1,2,5,8

3.Lähtö 1,3,8

4.Lähtö 2

5.Lähtö 1

6.Lähtö 4,5,6,8,9. Vihjerivin hinta 36e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!