Viikonlopun mielenkiintoisin Valioliigaottelu on Lontoon paikallispeli Tottenhamin ja Arsenalin välillä. Kyseessä on brittifutisklassikko, jossa toivotaan kotijoukkueen menestystä.

Tottenham pääsee otteluun varsin mukavista lähtökohdista. Takana on helppo cup-voitto Newportista 2-0, jossa Spurs lepuutti lähes kaikkia normaalin avauskokoonpanon pelaajia. Edellisellä Valioliigakierroksella Tottenham nousi dramaattisten vaiheiden jälkeen 2-2 tasuriin Liverpoolin vieraana. Arvokasta tasapeliä edelsi todella väkevä kotivoitto Manchester Unitedista, ja takana on kaiken kaikkiaan 11 tappiotonta ottelua saldolla 7-4-0.

Tottenham pelaa tällä kaudella evakossa Wembley-stadionilla, ja joukkueen pienentyneestä kotiedusta on puhuttu pitkin talvea. Fakta on kuitenkin se, että Spurs on pelannut 10 edellistä kotiottelua (kaikki kilpailut huomioiden) saldolla 8-2-0 ja maalierolla 28-4.

Vierailja Arsenal menetti tammikuun siirtoikkunassa supertähti Alexis Sanchezin Manchester Unitediin. Wengerin joukot saivat toisaalta myös kovia vahvistuksia, sillä paluupostissa tuli Henrikh Mkhitaryan sekä Dortmundin tehokärki Pierre-Emerick Aubameyang. Tämän lisäksi keskikentän avainmies Aaron Ramsey on palannut avaukseen pitkän huilin jälkeen.

Arsenalin ongelmana ovat reissupelit. Arsene Wengerin ryhmä on kerännyt 71% pisteistään sekä maaleistaan kotiotteluissa. Vieraissa Arsenal on pelannut usein alle tasonsa, ja takana on nytkin kaksi tappiota alemman keskikastin Bournemouthille (1-2) ja Swansealle (1-3). Tykkimiesten tekeminen ei reissupeleissä vakuuta.

Panokset pistetään Tottenhamille, jonka tuloskunto on huomattavasti paremmin kohdallaan. Spurs on lisäksi ollut tästä kaksikosta vahvempi joukkue jo parin vuoden ajan. tarjoaa kotivoitolle mukavaa 2,05 kerrointa! Todennäköisyysarvio kotivoitolle on 54 prosenttia.

 

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *