Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Dominic Thiem -4.5

KERROIN

2
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantai illan Ranskan Avoimet tarjoaa näytös valueltaan todellisen tenniksen herkkupalan, kun kaksi viihdyttäjää kohtaavat toisensa. Itävallan massa ihme Dominic Thiem saa vastaansa kotisuosikin, ja tenniksen suurimman alisuorittajan, Gael Monfilsin.

Peli itsessään tulee olemaan varmasti viihdyttävä, mutta veto mielessä ei ole kuin yksi voittaja, ja se on Thiem. Allekirjoittaneen mielestä Itävallan ihme on mennyt jo Novak Djokovicin ohi massa pelaamisessa, edellä vain ”king of clay”, eli Rafael Nadal. Asiaa auttaa vielä kun, vastakkain pelatut ottelut ovat 4-0 Thiemin eduksi. Jos oikein varovaisesti haluaa lyödä vetoa, niin Unibet tarjoaa voitolle 1,38 kertoimen, mutta tähän uskaltaa kyllä laittaa händärin kylkeen, eli vedot sisään Unibetilla -4,5 tasoituksella ja sillä tuplataan rahat, eli kerroin 2.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *