Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Rafael Nadal

KERROIN

2.15
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain iltapäivä päättää taas Ranskan Avointen massa turnauksen (jollei sade tule pilaamaan). Naisten lauantain nähdyn finaalin pelaajista olisi voinut pyytää bookielta muutaman tuhannen kerrointa, jos finaali parin olisi arvannut oikein. Miesten puolella ei tosin ole mikään yllätys nähdä Dominic Thiem, sekä tietenkin kaikkien aikojen paras massa pelaaja, Rafael Nadal.

Vaikka Thiem on kehittynyt paljon, ja hänellä on hyvät statistiikat Nadalia vastaan, niin lopputulos tulee jälleen olemaan selkeä 3-0 Rafalle. Espanjan ihme näytti välierissä kuinka järjettömän hyvä hän on massalla. Olosuhteet oli tuossa pelissä täysin mahdottomat ja jotenkin Rafa (ja toki myös Roger Federer!) onnistui pelaamaan tennistä erittäin korkealla tasolla. Thiem voi pyristellä ensimmäiset pari erää, mutta laitetaan vedot kuitenkin 3-0 voittoon Nadalille, Unibet tarjoaa tähän mukavan 2.15 kertoimen.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *