Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Anastasia Potapova

KERROIN

4.50
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikon Ranskan Avointen iltapäivän otteluista löytyy aika mielenkiintoinen veto kohde. 18-vuotias Anastasia Potapova kohtaa huippu tikissä olevan Marketa Vondrousovan. Tsekkiläinen Vondrousova, vaikkakin vasta 19-vuotias, on ollut jo pari viime vuotta tasaisesti mukana isoimmissa karkeloissa ja etenkin tämän vuoden massa pelit ovat kulkeneet erinomaisesti.

Syy miksi nyt haetaan Potapovaa perustuu ekan kierroksen otteluun. Venäläinen kukisti Angelique Kerberin, vasuri niinkuin Marketa, ja pelaa täysin samalla tyylillä kuin hänen tämän päiväinen vastustajansa. Potapova on tämän hetken yksi lupaavimmista pelaajista. Hän oli junioreiden rank 1 ja voitti mm. tyttöjen Wimbledonin. Anastasia on nyt rankattuna sijalla 81, mutta tulee nousemaan vauhdilla, nyt on aika luottaa häneen kun kerroin on vielä niinkin huikea kuin Coolbetin tarjoama 4,50.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *