Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sarpsborgin ja Stabaekin kohtaaminen päättää Norjan Eliteserienin 12. kierroksen maanantaina. Ottelun voittajasuosikista ei ole ennakkoon mitään epäselvyyttä.

Sarpsborg on noussut parin viime kauden aikana askel askeleelta kohti Eliteserienin kärkeä. Viime vuonna S08 hävisi koko kauden aikana vain viisi ottelua, mikä oli sama määrä kuin superjoukkue Rosenborgilla.

Tämä kausi lähti käyntiin loistavasti, sillä Sarpsborg kaatoi avauskierroksella hallitsevan mestarin (Rosenborg) kotonaan. Avauskierrosten jälkeen seurasi pieni suvantovaihe, mutta S08 on jälleen iskussa. Takana on nimittäin kolme voittoa maalierolla 7-1. Edellisellä kierroksella Sarpsborg nujersi jumbojoukkue Sandefordin rutiinisuorituksella 0-1.

Vierailija Stabaek on ollut putoamisviivan tuntumassa kauden alusta asti. Joukkueen avausvoittoa saatiin odottaa aina 7. kierrokselle saakka. Tätä seurasi kuitenkin kolme 1-0 tappiota putkeen, joten Stabaek ei tuosta pistepotista ole juuri piristynyt. Viikko sitten joukkue kaatoi Odd BK:n kotiyleisön edessä 2-1, mikä oli myös harvinaisen hyvä suoritus.

Sarpsborg on yksi Norjan laatujoukkueista ja todistanut tasonsa viime vuosina. Stabaek kuuluu sarjataulukon häntäpäähän, ja lisäksi joukkueen vierassaldo on tällä kaudella todella huono: 0-2-4 maalierolla 4-12.

Sarpsborg on ottelussa jättisuosikki, eikä joukkueella ole kokoonpano-ongelmia. Vedonlyöntimarkkina on hieman liikaa kallellaan Stabaekin suuntaan. Poimitaan kupongille Coolbetin markkinatoppi kotivoitolle kertoimella 1,71 (todennäköisyysarvio 63%).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!