Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät tänään 10.5.2019 Slovakiassa. Leijonat aloittaa kisaurakkansa heti avauspäivänä, kun vastaan asettuu yksi ennakkosuosikeista, Kanada. Avausmatsi alkaa kello 17.15 Suomen aikaa. Leijonat on liikkeellä tällä kertaa poikkeuksellisen heikolla ryhmällä muihin maihin verrattuna. Harva uskoo Suomen venyvän mitaleille, eikä avausottelustakaan odoteta helppoa.

Kanadalla on riveissään useita laatupelaajia NHL:stä, kun taas Suomen runko on koottu kotimaisen Liigan pelaajista. Maalilla aloittaa Kanadaa vastaan Kevin Lankinen. Suomen kentälliset tulevat olemaan samat kuin joukkueen viimeistelyharjoituksissa käyttämät ketjut.

Suomen kertoimet ovat vedonlyöntimarkkinoille noin 4,50-5,50 välimaastossa hieman bookkerista riippuen. LvBet tarjoaa kuitenkin mahtavan tarjouksen ilmaisetvedot.comin lukijoille, jota ei voi ohittaa:

kerroin 46 Suomen voitolle!

Tarjous on uusille LvBetin asiakkaille. Jos sinulla ei ole vielä LvBetin tiliä, niin nyt on erinomainen tilaisuus avata!

>> klikkaa tästä ja hyödynnä tarjous heti!

Tämä tarjous on voimassa vain Suomi-Kanada ottelun alkuun asti!

Lue linkin takaa löytyvät bonusehdot huolella. Vedon osuessa saat bonusrahaa, joka on kierrätettävä 3x minimikertoimella 1,75 kuukauden kuluessa.

Photo by Markus Spiske on Unsplash

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!