Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ravivuosi 2022 alkaa Vermosta. Vihjerivi pelataan vaikealle kierrokselle kahdella varmalla. Toisessa kohteessa Deangelo on pelattu hieman liian suureksi suosikiksi. Ideavarmaksi nostetaan vain 15% pelattu Bag’s Simoni. Henna Halmeen narutteleman ruunan taulu on hiukan sekaisin, mutta ei kunto minnekkään ole kadonnut. Mailispesialisti saa kakkosradalta väkisinkin juoksun, mutta varmaksi se nostetaan keulapsyykillä. William Pine pystyisi sen ykkösradalta torjumaan, mutta sillä ei ole syystä tai toisesta viimeaikoina ladattu lähtöön. Van Kronos ja Deangelo lähtee keskeltä rataa lujaa, mutta jos Bag’s Simonin askeleet osuu lankulle, pystyy se keulat puolustamaan ja olisi siitä lähellä. Toinen varma otetaan neljännestä kohteesta. Jakob K.Boko on tehnyt kaksi aivan jäätävää esitystä, kun se on runtannut voimalla keskijoukoista kuolemanpaikalle ja syönyt siitä keulahevosen aivan eleettömästi. Nyt Jakob K.Bokolla on voltin 5 rata ja pahimmat kilpakumppanit, Morris Match ja Royalsky lähtevät vierestä juoksulangalta. Samanlaisena kuin kahteen edelliseen, Jakob K.Boko riisuu kaikki aseistaan.

Avauskohde pelataan niin että vain Aatsi ja Pyörylän Paroni jäävät lapulta pois. Ellin Sisu ampuu keulaan ja jos se rauhoittuu siihen, voi vetää vaikka maaliin asti. Nyland on hyvällä paikalla ja kunnossa. Rokin Maxi ja Joriini jyräävät voimillaan korkealle. Pauhiksen taulu on täynnä tolppia, eikä ori ole vielä ikinä hävinnyt Antti Teivainen rattaillaan. Nyt Pauhis starttaa kuitenkin ensimmäistä kertaa samalta paalulta avoimenluokan kylmäveristen kanssa ja kaiken lisäksi joutuu lähtemään näiden ulkopuolelta. Suosikin aseman voi kyseenalaistaa.

Kolmas kohde pelataan neljällä merkillä ja yritetään pysyä mukana. Cygne Light Boogi taitaa olla porukan lahjakkain ja voi voittaa pikamatkan takarivistäkin. Lex Nicolas on ollut neljään edelliseen ihan hyvä, eikä lähdöt ole olleet kauhean helppoja. Potin tekijöiksi kunnossa olevat Dragon’s Eye 3% ja Nette’s Ensio 9%.

Viidennessä kohteessa vedetään ohipeli suosikki Tähtiviileestä. Tähtiviilee on voittanut tiuhaan, mutta samalla palkintosumma on noussut ja tamma kohtaa kokoajan kovempia ja kovempia vastustajia. Nyt ykkösmerkki on peräti 60m takamatkasta huolimatta kanuuna kunnossa oleva Maatian Tähti. Kuopiossa Maatian Tähti kiersi lähtölaukan jälkeen vielä koko porukan, lipuen maalisuoralla ulkortatoja pitkin eleettömään voittoon. Täsmävarmistukseksi napataan 4% pelattu Rehtorin Salli, joka pääsee juoksulangalta niin kovaa matkaan, että saattaa päästä keulaan asti.

Kuudes kohde vaikuttaa viiden kaupalta. Truedream A.F. ja Prince Palema iskevät kiihdytyksessä yhteen ja kumpi vaan olisi keulasta vahvoilla. Myös It’s Raining Manilla ladataan todennäköisesti lähtöön. Mikäli kiihdytys venyy, voi jyrätä Ashley Face tai Alien Hill voittoon saakka.

Päätöskohteen huippulupaava Jezzet Savoy ailahtelee paljon. Hyvän ja huonon päivän ero on valtava. Nyt Pekka Korven tamma on pelattu suosikiksi kovassa porukassa. Cal Gadot Racing ei ole tarkka juoksusta, ja jyrää toisinaan voittoon vaikka kuolemanpaikalta. Ice Winen kiri on myrkkyä muille, mikäli se saa 40m pakilta sopivasti selkiä eteensä kirilenkillä. Esther Rich saa juoksuradalta nopeasti kärjen kiinni ja hyvän juoksupaikan.

Lähtö1: 2,3,4,5,6,7

Lähtö2: 2

Lähtö3: 3,4,5,9

Lähtö4: 13

Lähtö5: 7,16

Lähtö6: 1,2,5,6,7

Lähtö7: 5,9,12,14 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *