KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan seitsemäs ottelukierros päättyy maanantaina Bournemouthin ja Crystal Palacen kohtaamiseen. Bournemouthilla on takana ruma tappio, josta toipuminen voi olla tänään vaikeaa.

Kotijoukkue AFC Bournemouth on aloittanut liigakauden odotuksiin nähden hyvin. Cherries on kuuden kierroksen jälkeen top kympissä, ja joukkueen takana ovat mm. Manchester United sekä Everton.

Kolme ensimmäistä ottelua sujui tappioitta, ja Bournemouth teki myös kaikissa otteluissa vähintään kaksi maalia. Viime viikkoina joukkue on kerännyt kaksi selvää vierastappiota ja murskavoiton kotona surkeasti pelanneesta Leicesteristä. Viikko sitten Cherries jäi täysin Burnleyn jalkoihin maalein 4-0.

Vierasjoukkue Crystal Palace on ollut toistaiseksi pieni pettymys. Avauskierroksen voittoa seurasi kolme tappiota peräkkäin, mutta Kotkat ovat jälleen nousukunnossa. Kaksi kierrosta sitten Palace kaatoi Huddersfieldin vieraissa 1-0. Edellisellä kierroksella joukkue dominoi selvästi Newcastlea, mutta jäi epäonnekseen 0-0 -tasapeliin.

Crystal Palace on ollut perinteisesti hyvä vierasjoukkue. Se ei ole voittanut edelliseen neljään kauteen kuin 6-7 kotiottelua, joka vastaa sarjasta pudonneen joukkueen saldoa. Vieraissa Palace on pärjännyt usein top 6 -joukkueiden tahtiin.

Altavastaajan asema sopii joukkueelle, joten vierailu Bournemouthin kotiluolaan tarjoaa myös maukkaan asetelman. Palace on voittanut cupit mukaan luettuna kolme edellistä vieraspeliään päästämättä maaliakaan. Viime viikolla se kaatoi kovan WBA:n Liigacupissa maalein 0-3.

Vedonlyöntimarkkina ei ole asettanut kertoimia aivan kohdalleen. Palace ansaitsee vahvana vierasjoukkueena vain marginaalisen altavastaajan aseman. Poimitaan lapulle lta Crystal Palace DNB kertoimella 2,33 (todennäköisyysarvio 48%). Myös suora vierasvoitto kertoimella 3,30 on hyvin pelikelpoinen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!