Celta-FCB U3.0

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligan viikkokierros jatkuu torstaina neljällä ottelulla. Nostetaan kaksi peli-ideaa, joissa toivotaan altavastaajien venymistä.

Athletic Bilbao-Cadiz (klo 20:00)

Kotijoukkue Athletic Bilbao on sementoitunut viime vuosina La Ligan keskikastiin. Baskimaan ylpeys ei ollut kaukana Eurocup-sijoista, mutta neljä tappiota viiteen viimeiseen otteluun pudotti seuran viime kesänä top kympin ulkopuolelle.

Ennakoimme Athleticin pelivoiman tälläkin kaudella sijan 10 tuntumaan. Sesonki alkoi tasaisella pelillä Granadan vieraana, jossa Athletic päästi tavoistaan poiketen kaksi maalia. Viikko sitten joukkue kuittasi avausvoiton Elchen vieraana maalein 1-2.

Vierailija Cadiz on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Kyseessä on todellinen tuhkimotarina, sillä päävalmentaja Alvaro Cervera on nostanut seuran neljässä vuodessa Segunda B:stä aina La Ligaan saakka. Lisäksi Cadizin maaliodottama oli viime kaudella jopa negatiivinen, joten nousu oli tietyllä tapaa aikamoinen pommi.

Seuraa on vahvistettu laajalla rintamalla tulevaan kauteen. Monien tuntema konkarikärki Alvaro Negredo on yksi tärkeimmistä kaappauksista.

Cadiz on pelannut kolme ottelua voittaen niistä yhden. Kotona joukkue on hävinnyt Osasunalle ja Sevillalle varsin ansaitusti, vaikka ei huonosti pelannutkaan. Vieraissa Cadiz kaatoi Huescan tärkeässä nousijoiden kohtaamisessa maalein 0-2.

Nousijajoukkueen taktiikka on torstain ottelussa päivänselvä. Cadiz pitää miehet pallon alla ja pyrkii turhauttamaan isäntäjoukkueen. Ottelusta lienee tulossa Athleticille tyypillisen tapaan erittäin vähämaalinen.

Athletic ei ole mikään superjoukkue, etenkään normaalia pienemmällä kotiedulla. Me pelaamme vieraita, joilla on kertoimia paremmat saumat venyä pisteeseen. Betsataan Cadiz +0,5 in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47 %.

HPK:n ja Kärppien voitolle (1X2) kerroin 50 iltä!

  • Erikoistarjous uusille tilinavaajille
  • Nappaa myös 100% / 100€ talletusbonus
  • on lätkäbetsaajan koti!

Hyödynnä tarjous!

Celta Vigo-FC Barcelona (klo 22:30)

Kotijoukkue Celta Vigolla on paljon parannettavaa tällä kaudella. Viime kevään ja kesän suoritukset päättyivät viittä vaille totaaliseen katastrofiin, sillä Celta säilyi vaivoin La Ligassa. Kauden aikana ehdittiin vaihtaa myös päävalmentajaa.

Celta Vigosta on tullut viime vuosina krooninen alisuorittaja etenkin hyökkäyspäässä. Laatua on avauskokoonpanossa Iago Aspasin johdolla taas riittävästi, mutta tämän kauden suoritukset eivät lupaa myöskään parannusta maalintekoon.

Avausottelu oli Celtan tyyliin sopiva 0-0 Elcheä vastaan vieraissa. Toisella kierroksella Celta esiintyi jopa vauhdikkaasti Valenciaa vastaan voittaen 2-1, mutta viikko sitten palattiin taas nyhjäykseen Valladolidia vastaan (1-1).

FC Barcelona on ollut kevään ja kesän kohujen keskellä. Mestarien liigan nolo 2-8 -tappio Bayernille, Messin uhkaava lähtö seurasta, uusi päävalmentaja jne. Barcelonassa on tapahtunut todella paljon. Kokoonpanosta ovat lähteneet myös Luis Suarez ja Ivan Rakitic, tosin Pjanic ja Coutinho ovat plussaa.

Alati vanheneva Messi (nykyään 33 vuotta) asettaa FC Barcelonalle omat haasteensa. Supertähden liike ei ole enää menneiden vuosien tasolle, joten mielenkiintoista on nähdä, miten Ronald Koeman ratkaisee Barcan hyökkäystaktiikan tällä kaudella.

Avausottelu sujui ainakin lupaavasti, sillä Barcelona suorastaan murskasi Villarrealin viikko sitten maalein 4-0. Myös ottelun xG-lukemat olivat hyvin yksisuuntaisesti Barcan hyväksi.

Barcelona on kertoimien mukainen suosikki ottelussa, mutta maalimäärät on venytetty aivan liian korkealle. Emme usko Celtan hyökkäystehojen nousuun, ennen kun aiheesta on todisteita. Betsataan aasialainen alle 3,0 maalia Bethardin 1,84 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *