Pelivihje, Ravit, Toto-5

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun Toto-5 kierros pelataan kahdella varmalla. Toisen kohteen Vonkari. Vuoden 10 startistaan 9 voittanut Vonkari on kohonnut 7-vuotiaana elämänsä iskuun. Vonkari ei ole kovin tarkka juoksupaikastaan ja on napsinut voittoja sekä keulasta että toisten selästä. Nyt voltin vitoselta ja 20m pakilta ei keulaan liene asiaa. Voitot ovat tulleet kuitenkin niin rennolla tyylillä että eiköhän Vonkari kierrä tässä koko porukan. Pahin kilpakumppani Bietro on melko laukkaherkkä joten Vonkari on 44% pelattuna hyvä varma. Toinen varma otetaan neljännen kohteen Unique Creationista. Peräti 11 voittoa tänä vuonna napannut ruuna nauttinee toisten niin suurta kunnioitusta, että saa kävellä keulaan ja hallita siitä jälleen maalin asti.

Avauskohteessa Bosses Lady starttaa yksinään 40m pakilta ja kiertänee luokallaan korkealle. Goodygoodytwoshoes on napsinut kakkosia paljon, mutta jotain puuttuu kun voittoa ei ole irronnut. Perusmatkan Meet Me In Shade pääsee juoksuradalta hyvin matkaan ja saa väkisinkin jonkunlaisen juoksu. Ilo Hangover kiersi Porissa takajoukoista voittoon. Tuuriakin oli, kun kesken pitkän kirin Jere Kiveinen pääsi pudottamaan tamman muutamaksi sadaksi metriksi huilaamaan 4. ulos. Ehdoton ykkösmerkki kuitenkin Bosses Lady.

Kolmanteen kohteeseen pelataan hyviltä paikoilta Smurfiina, Longfriday Luxi, Zest Boy ja Salam Aleikum. Smurfiina on voittanut kaikki uransa kolme starttia, sekä keulasta, että selästä. Nyt kotiradallaan Smurffiina on ykkösmerkkimme. Takarivistä vielä lapulle voitokas Intelligent Stride.

Päätöskohde on tasainen ja pelataan viidellä merkillä. Moonlight Velvet on niukka suosikki keulapsyykillä. Myös Touch Me Too:lla ladataan pakostikin ykköseltä lähtöön. Arctic Emma lähtee myös kovaa, mutta paikka on vähän ulkona. The Breeze saattaa hyvinkin olla lähdön paras hevonen, mutta 7-radalta joutuu kiertämään pahimmat kilpailijansa. Mukaan vielä silloin tällöin kanuuna juoksuja tekevä väkivahva Muckelymimmy.

Lähtö1: 4,6,8,9

Lähtö2: 11

Lähtö3: 1,2,3,4,9

Lähtö4: 2

Lähtö5: 1,4,5,6,7 Vihjerivin hinta: 10e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *