KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A on edennyt kauden 7. sarjakierrokselle, joka päätetään maanantai-iltana Sampdorian ja SPAL:n kohtaamisella. Ottelussa haiskahtaa yllätys!

Kotijoukkue Sampdoria on perinteinen Serie A -seura, joka on miehittänyt vuodesta toiseen sijoituksia Eurocup-paikkojen sekä putoamisviivan välissä. Tälle kaudella odotukset olivat jälleen sijan 10 tienoille.

Syyskausi lähti käyntiin 1-0 vierastappiolla Udineselle, mutta tämän jälkeen Sampdoria murskasi kovan Napolin 3-0 ja nousija-Frosinonen 5-0 kolmannella kierroksella. Viime viikkoina joukkue on pelannut tasapelit Fiorentinaa ja Cagliaria vastaan sekä hävinnyt Interille. Otteluohjelma on ollut tähän asti varsin tiukka.

SPAL on monelle vedonlyöjälle täysin tuntematon seura. Kirjainyhdistelmä on lyhenne sanoista Società Polisportiva Ars et Labor, ja kyseessä on pikkuseura Pohjois-Italiasta. SPAL palasi vuosi sitten Serie A -tasolle ensimmäistä kertaa 49 vuoteen. Joukkue yllätti kaikki säilyttämällä sarjapaikkansa.

SPAL pelastui viime kevään vahvan loppukauden ansiosta, ja hyvä vire jatkui myös tänä syksynä. Joukkue voitti avauspelinsä Bolognaa ja Parmaa vastaan maalein 1-0. SPAL kaatoi myös neljännellä kierroksella Atalantan komeasti 2-0, mutta kaksi edellistä ottelua ovat tuoneet tappiot Fiorentinalle sekä Sassuololle.

SPAL on pahasti aliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla. Kyseessä on monien silmissä yhä surkea putoajakandidaatti, mutta joukkueella on kaikki mahdollisuudet parantaa sijoitustaan. Tasoero ei ole Sampdoriaan hyväksi kovinkaan suuri.

Vetoihin kelpaa hyvin SPAL +0,5 tasoituksella (tai Double Chance: X2). Pinnacle maksaa mukavaa 2,10 kerrointa todennäköisyysarvion ollessa 54%. Toivotaan Ferraran joukkueen venyvän yllätykseen maanantai-illassa!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!