Cleveland -2.5

KERROIN

1.93
0
pv
0
t
0
min
0
s

Clevelandilta loukkaantui viime pelissä joukkueen tähtireceiver Odell Beckham. Vedonlyöntimarkkina reagoi tähän melkoisen voimakkaasti, mutta itse en näe menetystä niin suurena kuin markkina.

Beckhamin pelatessa Brownsin pelinrakentaja Baker Mayfieldillä on ollut tarve hakea Beckhamia liiankin kanssa. Tuo on sikäli ymmärrettävää, että Beckham osaa taidoistaan huolimatta olla myös hankala persoona, joka voi olla haitaksi joukkuehengelle, jos kokee että rooli jää liian pieneksi. Mayfield on itse asiassa pelannut melkeinpä paremmin silloin kun Beckham ei ole kentällä, kun hän voi pelata vapaammin vapaana olevalle miehelle.

Clevelandin hyökkäyspelin suurin vahvuus on kuitenkin juoksupelissä, missä joukkue on liigan parhaita. Tällä hetkellä joukkue on juoksujaardit / yritys tilastossa neljäntenä, mutta kaikki edellä olevat joukkueet ovat sellaisia, joilla on vahvasti juokseva pelinrakentaja, joka yleensä vääristää tilastoa ylöspäin. Näin ollen Browns on perinteisissä juoksuissa ehkä jopa paras. Raiders puolestaan on päästetyissä juoksujaardeissa yritystä kohden sijalla 24/32, joten joukkueen juoksupuolustus on selkeästi keskivertoa huonompi.

Mielenkiintoisen mausteen otteluun tuo sääennuste, sillä Clevelandiin on luvattu hyvinkin tuulista säätä ja jonkin verran sadetta pelin ajaksi. Nämä hankaloittavat heittopeliä, jolloin Brownsin vahvan juoksupelin etu vielä korostuu.

Näen, että markkina on reagoinut nimipelaajan poissaoloon liikaa, eikä huomio riittävästi Brownsin matchup-etua. Pidän Raidersia myös jonkin verran yliarvostettuna. Pelivalintani on Cleveland Browns -2,5, jolle Pinnacle tarjoaa kertoimen 1,925. Arvioni tälle on 56 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *