Lukko-HIFK O6.5

KERROIN

2.58
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotijoukkue Lukko palasi viikonloppuna takaisin voittojen tielle kahden yllättävän tappion jälkeen. Raumalaiset takoivat kuusi maalia Jukureiden verkkoon ja ottivat kotona 6-3-voiton. Tätä ennen Lukko hävisi Tapparalle vieraissa 2-5 ja KalPalle kotona 3-4.

Näihin tappioihin ei kannata liikaa reagoida, sillä Lukko oli niskan päällä molemmissa otteluissa. Joukkueen maalivahtipeli ei ole kuitenkaan onnistunut. Vaikeuksissa ollut Setänen (huilasi Jukurit-matsin) palannee taas tolppien väliin tähän kärkiotteluun.

Vierailija HIFK on noussut talven edetessä jo neljän sakkiin. Alkukausi meni joukkueelta heikosti ja loukkaantumisten sävyttämänä. Nyt näyttää paremmalta, ja stadilaiset ovat saaneet ennen kaikkea hyökkäyspään taas kuntoon.

IFK on voittanut peräti seitsemän edellisestä kymmenestä liigaottelustaan. Viikonloppuna kaatui HPK vieraissa 2-5, ja viime kierroksilla on napattu huikeita voittoja, kuten 11-1 Jukureista lähes B-joukkueella ja 1-7 vieraissa Kärpistä.

Tässä kärkipelissä on vastakkain kaksi todella hyökkäysvoimaista joukkuetta. Lukko luo valtavasti tilanteita illasta toiseen, ja nyt myös HIFK:n maalinteko toimii. Kummankaan joukkueen veskari ei ole myöskään erityisen liekeissä juuri nyt. Asetelma on erittäin runsasmaalinen.

Betsataan yli 6,5 maalia in 2,58 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46 %. Voit myös pelata useammin osuvaa 5,5-maalin linjaa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *