Liverpool-Ajax U3.5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigassa käynnistyy lohkovaiheen viides kierros, eli nyt pelataan ratkaisevia otteluita jatkoonpääsyn kannalta. Osa joukkueista on jo varmistanut jatkopaikkansa.

Lokomotiv-Salzburg (klo 19:55)

Illan ensimmäisessä ottelussa kamppaillaan pisteistä ja jatkopaikoista A-lohkossa, jossa Bayern on varmistanut jatkopaikkansa, mutta sijat 2-4 ovat yhä auki.

Kotijoukkue Lokomotiv on ollut positiivinen yllätys tämän kauden Mestarien liigassa. Moni odotti moskovalaisten jäävän lohkonsa jumboiksi, mutta toisin on käynyt. Saldona on kolme tasapeliä ja yksi niukka tappio lohkon ykkösjoukkue Bayernia vastaan.

Kotimaan sarjassa Lokomotivin kausi on ollut selkeä pettymys. Saldona on sentään edellisistä matseista kaksi nollapeliä; 0-0-tasapeli Groznista sekä 1-0-kotivoitto Arsenal Tulasta. Näiden matsien välissä Lokomotiv haki myös 0-0-tasapelin Atletico Madridin kotiluolasta.

Vierailija Red Bull Salzburg ihastutti hyökkäävällä futiksellaan jo viime kauden Mestarien liigassa. Jatkopaikka jäi Napolin ja Liverpoolin jälkeen tuolloin haaveeksi, ja niin se jää myös tänäkin vuonna ilman todellista ihmettä. Salzburg on hieman yllättäen A-lohkon jumbona.

Kompurointi alkoi heti avauspelistä Lokomotivin isäntänä, joka päättyi 2-2-tasapeliin. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt varsin odotetusti Bayernille ja Atletico Madridille yhteensä. Peräti 8/10 lohkovaiheen otteluista (2019+2020) on päättynyt yli 3,5 maalin tulokseen.

Vedonlyöntimarkkina ei ole arvostanut Lokomotivia missään vaiheessa, ja tämä näkyy jälleen kertoimissa. Salzburgista on tehty aivan liian suuri suosikki lohkon aiemmat ottelut huomioiden. Me emme näe Lokomotivia missään nimessä näin suurena altavastaajana.

Moskovalaisten etuna on myös lohkon tilanne, eli kotijoukkueelle riittää myös tasapeli varmistamaan lohkon kolmas sija. Salzburgin on haettava voittoa riskillä tasatilanteessa. Betsataan Lokomotiv +0,5 in 2,38 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 52 %, eli tarjolla on loistovalue.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!
  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Liverpool-Ajax (klo 22:00)

Kotijoukkue Liverpool kärsi viikko sitten todellisen yllätystappion Atalantan isäntänä. Moni odotti matsista todellista ilotulitusta, mutta Liverpoolin hyökkäyspeli oli heikkoa, ja saldoksi tuli täysin ansaittu 0-2-tappio.

Viikonloppuna joukkue jatkoi samalla ilmeellä Brightonin vieraana. Ottelu päätyi 1-1, kun Pool päästi Brightonin tasoihin 90. minuutin rankkarilla. Kloppin miehistö loi taas todella vähän maaliuhkaa, kun huomioidaan joukkueen aiemmat ottelut.

Lohkon tilanne on erittäin kiharainen, sillä Pool, Ajax ja Atalanta ovat kahden pisteen sisällä. Atalanta voittaa lähes varmasti oman matsinsa kotona Midtjyllandia vastaan, mikä tuo painetta Liverpool-Ajax -kamppailuun entisestään.

Vierailija Ajax tulee matsiin hyvällä itseluottamuksella. Takana on nimittäin kuusi voittoa putkeen kaikki kilpailut mukaan luettuna. Neljä voitoista on Hollannin liigassa, minkä lisäksi Ajax kaatoi odotetusti Midtjyllandin kotona sekä vieraissa.

Ainoa tappio lohkovaiheessa on Liverpoolin isäntänä avauskierrokselta 0-1. Tuo ottelu oli myös tilanteiltaan varsin tiukka, ja Ajax olisi paremmalla onnella naarannut pelistä tasurin. Nyt joukkue lähtee varmasti entistä varovaisemmin liikkeelle.

Liverpool on ollut viime vuosina huomattavasti vähämaalisempi joukkue Euroopassa kuin kotimaan sarjassa. Tällä hetkellä Poolin hyökkäyspeli näyttää ylipäätään varsin nihkeältä. Puolustuspään poissaolot vaikuttavat selkeästi koko joukkueen peliin juuri nyt.

Totals-linjat on asetettu matsissa aivan liian korkealle. Me odotamme varsin varovaista peliä, sillä nyt pelataan tärkeistä pisteistä. Betsataan alle 3,5 maalia in 1,75 kertoimella. Tällainen totals-linja tuntuu todella korkealta ottelun lähtökohdat huomioiden. Vain 1/9 Poolin edellisistä matseista on yli 3,5 maalin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *