Pelivihje, Ravit, Toto-5

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan vihjerivi pelataan kahdella varmalla, mutta kolmeen ensimmäiseen lähtöön pelataan paljon merkkejä. Neljännen kohteen Business School pärjää varmasti ravatessaan. Laukkariski ruunalla on, mutta kahteen edelliseen starttiin se on ollut oikein mainio ja pysynyt askelillaan. Business School ei kaihda paikkaa johtavan rinnallakaan, mistä se voitti toissakerralla nytkin viivalla olevan Silent Starlightin. Viimeksi se ehti kakkoseksi 3-ulkoa kelpo kirillä. Ravatessaan ruuna on tässä erittäin lähellä voittoa ja vain 38% pelattuna se kelpaa varmaksi asti. Toinen varma on päätöskohteen huippulupaava Reload Pellini. Jätti suosikki tulee kahlaamaan nämä sarjat nopeasti läpi. Keulapaikkaa se tuskin pystyy puolustamaan, mutta ruuna voittanee tämän porukan juoksulla, kuin juoksulla.

Avauskohde, pieni viiden valjakon lähtö pelataan läpi. Tuuskanen saa 20m eteen avoimenluokan hevosiin ja lähtee vetämään letkaa. Helppoa Tuuskasen ohittaminen ei ole, mutta takahevoset ovat kovia. Rokin Maxi jyrää voimillaan ja ravatessaan sillä ajetaan johtavan rinnalle vaatimaan vauhtia. Uljas Suomalainen on kenkäpakon jälkeen hakenut raviaan ja molempiin startteihin kengät jalassa on tullut laukat. Nopeus kuitenkin riittää kengilläkin kaiken mennessä nappiin. Pyörylän Paroni on startista nopea ja lienee ensimmäisenä Tuuskasen tuntumassa. Morison on tauon jälkeen arvoitus, mutta tulee voittamaan talvella paljon lähtöjä.

Toiseen kohteeseen haetaan yllätystä. Blue Ocean on hiukan kyseenalainen suosikki, vaikka se viimeksi kamppailikin kuolemapaikalta ihan hyvin kolmanneksi. Massive Shine on kunnossa, mutta viimeksi juoksu meni Vermossa täysin pieleen ja sitä ennen se pilasi laukkaan. Albino Flame (12%) on kolunnut kovia ikäluokkalähtöjä ja on nyt rahasarjassa lähdön parhaimmistoa. Piece of Precious (7%) on paljon tauluaan vaarallisempi ja otetaan ajoissa peleihin. Tammalähdöissä voi perinteisesti tapahtua lähes mitä vain, joten pelataan lähtö läpi. Mukana on monta alle 5% pelattua hevosta.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on 40m pakilta lähtevä Myrskypoju. Kapasiteetiltaan lähdön kovin menijä voi aivan hyvin kiertää koko porukan. Rillan Ilo (7%) lähtee perusmatkalta vetämään letkaa. Tähti-Teijo on aina ravilla punnertanut kahden parhaan joukkoon. Laukka riski on, mutta tähän ei kannata tippua. Potintekijöiksi mukaan Villiheila (5%) ja Maverik (2%).

Lähtö1: 1,2,3,4,5,

Lähtö2: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

Lähtö3: 1,4,8,9,10

Lähtö4: 3

Lähtö5: 1 Vihjerivin hinta: 25e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *