Helsingborg +2,5

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntai tarjoilee ison kattauksen salibandya ja Ruotsin pääsarjasta tapetille nostetaan Pixbon ja Helsingborgin kamppailu.

Pixbo-Helsingborg (klo 17.00)

Pixboa ei ennen kautta uumoiltu aivan kärkitaistoon ja moni asiantuntija oli jättämässä joukkuetta jopa kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle. Ketut ovat olleet alkupuoliskon selkeästi suurin yllätys ja kolmos tila sarjataulukossa on hyvinkin ansaittu. Joukkue on tälläkin hetkellä todella kovassa vireessä ja Wallenstamhallissa kaatuivat niin Storvreta kuin Falunkin. Viimeksi sarjanousija Visby jäi oletetusti jalkoihin vieraskaukalossa. Joukkue on saanut viime aikoina loukkaantumisrintamalta kylmää vettä niskaan kun alkukauden komeetan Marek Benesin kausi on kokonaan vaarassa ja selkeä tähtipuolustaja Martin Östholm niin ikään kärsii loukkaantumisesta. Materiaaliltaan Pixbo on varsin köykäinen ja etenkin kahden avainpelaajan puuttuminen sysää todella ison vastuun Gustav Fritzelin harteille. Maalilla Jon Hedlund on sarjan parhaimpia ja startannee tässäkin kamppailussa.

Helsingborg kamppailee tiukasti viimeisestä playoffs-paikasta eikä joukkue tämän suhteen ole menettänyt vielä mitään. Joukkueen otteita on tällä kaudella leimannut epätasaisuus ja etenkin kotona meno on ollut erittäin tukkoista. Potentiaalia ryhmästä silti löytyy yllin kyllin ja vierasvoitto Dalenista antoi osviittaa mitä joukuueelta voidaan odottaa. Helsingborg värväsi juuri Max Wahlgrenin (Linköping) riveihinsä ja viime vuosien pistenikkari on erinomainen lisä muuten melko kapeaan hyökkäysarsenaaliin. Linus Nordgren ja Jonathan Nilsson kantavat edelleen suurimmat paineet mutta jos joku, niin Niklas Pålsson kyllä saa kasattua Wahlgrenin ympärille toisenkin tuloksentekoon kykenevän viisikon. Jonathan Edling on lukeutuu sarjan parhaimpiin kassareihin ja aloittaa vieraiden tolppien välissä.

Pixbo on otteluun suosikki mutta nyt tasoero on arvioitu markkinoilla todella paljon yläkanttiin. Helsingborg on laatujoukkue eikä loukkaantumisten kanssa painiva Pixbo edellämainittujen poissaolojen jälkeen juuri paljoa pelivoimaltaan vieraita ole edellä. Pixbo kuritti alkukaudesta Helsingborgia lukemin 5-11, mutta huomioitavaa on että Östholm sekä Benes olivat joukkueensa maaleissa peräti kahdeksassa (!) mukana. Vieraille tarjoillaan 2,5 maalin tasoitusta, joka otetaan pelitositteelle ilomielin talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *