Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierrokselle varmat löytyvät kahdesta viimeisestä kohteesta. Press Release pääsee Antti Teivaisen ohjastamana ykkösradalta hyvin matkaan ja keulapaikka on todennäköinen. Jokimaalla Press Release oli keulasta oikein varma voittaja ja sitä ennen Seinäjoella johtavan takaa kirikaistat aukesivat sopivasti muutama satametriä ennen maalia. Kahden helpohkon voiton jälkeen Press Release kelpaa yli 60% pelattunakin varmaksi. Toinen varma on myös keulapsyykillä päätöskohteen Lightningsky. Myrkyn nopealla avaajalla ladattaneen pikamatkalla kaikki lähtöön 8-radalta. Lightningsky on oikein kova peli alle 100 000 tienanneiden raha sarjaan. Lisäksi ruuna näytti Teivossa 22.11. että se kehittää erittäin kiukkuisen kirin myös selästä, joten keulapaikka ei ole välttämättömyys.

Avauskohteen ykkösmerkki on huonolta lähtöpaikaltakin Vennelmon Varma, joka on aivan kanuuna kunnossa. Ravatessaan Vennelmon Varma kirii taatusti voittomatsiin. B. Riitu ja Varsova keräävät peliä hyviltä lähtöpaikoilta ja ovat ihan mahdollisia menestyjiä. Tutun Impi oli viimeksi Jyväskylässä hyvä toinen pitkällä matkalla. Tutun Impi on ennemmin vahva, kuin nopea, eikä ykkösradan lähtöpaikka ja lyhyempi matka varsinaisesti suosi. Otetaan yllättäjiksi lapulle Elias Juonetar 2% ja Hulluduunari 6%, joista ainakin toinen saanee vetoavun kirilenkillä suosikki Vennelmon Varmalta.

Toinen kohde on volttilähtö. Nette’s Ensio vaihtoi Veijo Heiskasen talliin ja pääsee juoksulangalta lähelle kärkeä. The Story jaksaa puurtaa myös ulkoratoja ja kuulu ajoissa peleihin. Talisman Avenger ja Top Class Kemp ovat perusmerkkejä. Yllättäjänä lapulle Keisari Suuri 3%, joka on nyt unohdettu kahden hutistartin jälkeen.

Kolmannen kohteen suuri suosikki Tähtiviilee varmistetaan, sillä vastus kovenee edellisistä starteista. Laurilan Ilona 3% on sijoittunut ehjillä juoksuilla hyvin ja on nyt aivan unohdettu. Rauha Estelle voitti keulasta Jokimaalla ilman suurempia ongelmia. Renum Helga on hiukan epävarma, mutta ravilla pystyy tämän lähdön voittamaankin.

Neljännen kohteen Marlon Dee:ssä olisi jopa ideavarma ainesta 15% pelattuna. Kaustisella Marlon Dee otti hallitun keulavoiton ja nytkin ruuna torjunee kiihdytyksessä muut ja Antti Teivainen istuu keulassa pitkään. King Cole on hyvä hevonen tähän lähtöön ja sijoittuu näissä tehtävissä aina hyvin, kun vain ravaa. BWT Ellospank tuli pätkän tosi lujaa Teivossa ehtien toiseksi. Sopivan selkäjuoksun jälkeen kiri kantaa korkealle nytkin. Federal Hill on pelattu suosikiksi 12-radasta huolimatta. Ori on niin hyvä, ettei voitto ole mahdottomuus, mutta hiukan tuuria kyllä tarvitaan.

Lähtö1: 1,3,4,10,11,12

Lähtö2: 3,4,5,7,8

Lähtö3: 2,4,5,9

Lähtö4: 1,3,6,12

Lähtö5: 1

Lähtö6: 8 Vihjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *