Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Winnipeg-Boston 2

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Winnipeg aloitti kautensa yllättävän vahvasti, mutta maalivahti Connor Hellebuyckin palattua tavallisten kuolevaisten pariin on joukkue valahtanut jo Läntisessä Konferenssissa sijalle 11. Kehittyneitä tilastoja tutkittaessa alkukauden menestys johtui lähinnä uskomattomasta viimeistelystä ja loistavasta maalivahti pelistä. Jo ennen kauden alkua oli tiedossa Jetsin puolustuksen ja kauden edetessä uhkakuvat ovat iskeneet rajusti vasten kasvoja. Tyler Myers, Dustin Bufyglien, Jacob Trouba ja Ben Charot  ovat vaihtuneet lähinnä farmi tason puolustajiin. Jets lähtee yön otteluun neljän tappion putkessa.

Bostonin tekeminen on ollut vahvaa läpi kauden ja joukkue onkin tällä hetkellä toisena Itäisessä Konferenssissa. Bostonin tekemisestä on vaikea löytää heikkouksia ja kun lisäksi joukkueella on heittää jäälle ehkäpä liigan kovin hyökkäysketju on helppo ymmärtää miksi Bruins on yksi suurimmista suosikeista mestariksi. Tähtihyökkääjä David Pasternak on matkalla kohta uransa parasta kautta ja koossa onkin jo komeat 37 osumaa.

Boston on oikeastaan joka osa-alueella kotijoukkuetta edellä ja Jetsin heikon vireen huomioiden valintamme on Winnipeg-Boston 2 (2.05) coolbetiltä

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *