KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Superlauantain Toto-75 kierros ravataa tiiviiseen tahtiin Kuopiossa ja Turussa.

Kierroksen varmoiksi nostetaan viidenen kohteen Capo ja seitsemännen kohteen Com Milton. Molemmat hevoset ovat lähtökohtaisesti lähtönsä kovimmat hevoset ja hyvillä lähtöpaikoilla. Sekä Capo, että Com Milton päässevät keulaan, josta niitä on todella paha lyödä.

Ensimmäinen lähtö selvitettäneen neljällä merkillä, ilman suuria yllätyksiä. Donato E. tai Lindy Poppins juoksee keulasta. Molemmat lapulle. Hazelhen Hermes on esittänyt kovia kirejä viimeaikoina ja on niukka pelikansan suosikki. Mukaan vielä Celebrity Lane, joka on viimeaikoina juossut hirmu kovissa lähdöissä ja tehnyt ihan hyviä suorituksia. Nyt vastus kevenee hiukan, mutta lähtörata on toki aika ulkoa.

Toisen kohteen hurjakuntoinen Sheikki on ansaittu suosikki takarivistäkin. Haetaan tähän pientä yllätystä ja pelataan lapulle tauon jälkeen startin alle saanut Julmin ja hyvä talvihevonen Rokin Maxi. Myös keulasta juokseva Viktor Kärppä lapulle.

Kolmanteen lähtöön revitetään eturivistä valjakot 1-5. Mukana hyviä yllätyshakuja hevosista jotka pääsevät juoksemaan kärjen tuntumassa.

Neljänen lähdön ykkösmerkki on viimeksi muilta karannut Juiceman. Joyride Luxi pääsee suosikin taakse ja on siittä vaarallinen. Juicemanilla on pakko ajaa Amazing Warriorin ja Sunbeamin kirien alta pois, joten Joyride Luxille kyllä kiriluukku aukeaa. Nämä kaikki neljä lapulle.

Kuudes kohde lienee kahden kauppa. T.Rex ja Shadow Of Brisbane kohtaavat jälleen ja voitot ovat 2-1 T.Rexille. Viimeksi Shadow Of Brisbanen voittamassa lähdössä T.Rexille jäi jossiteltavaa kun Iikka Nurmosen ajokki tuli kaikki tallella pussissa maaliin.

Lähtö1: 2,4,5,7

Lähtö2: 2,3,7,11

Lähtö3: 1,2,3,4,5

Lähtö4: 1,3,8,9

Lähtö5: 3

Lähtö6: 4,6

Lähtö7: 1. Vihjerivin hinta: 32e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *