Oilers -0,5

KERROIN

1.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandy viettää länsinaapurin puolella maaottelu-taukoa, joten täysi fokus isketään kotimaisille kentille. Launtain neljän ottelun kierrokselta tarkempaan syyniin napataan huippukamppailu Happeen matkatessa Tapiolan Urheiluhalliin Oilersin vieraaksi.

Oilers-Happee (klo 18.00)

Kotijoukkue Oilers on vuodenvaihteen jälkeen äitynyt hirmuvireeseen ja viimeiset viisi ottelua ovat päättyneet öljymiesten juhliiin. Kymmenen ottelun otannalla Oilers on kerännyt sarjan toiseksi eniten pisteitä, joten tahmean alun jälkeen potentiaalinen mitalijoukkue alkaa saada koneitaan käyntiin. Rasmus Kainulainen on napannut sankarinviitan harteilleen ja on selkeästi joukkueensa tärkein yksittäinen pelaaja. Laatua toki löytyy esimerkiksi Casper Pfitznerin sekä Markus Markkolan muodossa ja Kainulaisen rinnalla ”tulokas” Matias Juuranto on iskemässä todenteolla itseään läpi liigakartalle. Puolustuksessa Matias Veikkola, Antti Suomela ja Ilari Talvitie muodostavat todella jämäkän rungon ja näiden takana Joonas Kaltiainen on allekirjoittaneen papereissa jopa sarjan paras. Pientä ailahtelua Oilersin pelissä vieläkin on nähtävissä mutta joukkue parantaa otteitaan kuin sika juoksuaan.

Jyväskylän Happeen kausi ei ole vastannut läheskään odotuksiin ja hirvilaumalla fokus on vielä tällä hetkellä playoffs-paikan varmistamisessa. LASB majailee ainoastaan neljän pisteen päässä, joten mahdollisuudet todelliseen katastroofinkin ovat vielä olemassa. Happeella on alla kolmen ottelun voittoputki, mutta toisaalta vastassa on ollut sarjan häntäpään joukkueita, joten mistään ylösnousemuksesta ei vielä voida puhua. Peter Kotilainen palasi lasaretin puolelta odotettua aiemmin takaisin pelikentille, mutta aivan viime vuosien lentoon ei pörssi-Petekään ole päässyt. Ratkaisut lepäävät täysin edellämainitun Kotilaisen sekä Jami Mannisen harteilla eikä taustatukea ole lupa odottaa. Mika Kohosen kausi päättyi muutama viikko takaperin loukkaantumsieen ja lajilegenda jättää Hirvien palloliseen peliin todella ison aukon ja kun Iiro Lankinenkaan ei ole pystynyt vastaamaan huutoon niin puolustuskalustokin näyttää todella heikolta. Markus Laakso on tolppien välissä ihan kelpo kassari mutta aivan sarjan kärkitorjujiin me emme tätä laske.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Happee nappasi voiton lukemin 6-2, mutta tehtävä Espoossa ei historiankaan valossa lupaile vieraille kovinkaan paljoa. Oilers omaa todella laajan materiaalin ja joukkue on kaikilla mittareilla vieraitaan edellä. Happeen yllä leijuu useitakin kysymysmerkkejä ja vaikka hirviryhmä onkin joka vuosi petrannut kevääseen mentäessä niin nyt merkkejä paremmasta ei ole havaittavissa. Oilers rullailee tässä statement-hengessä kotivoittoon ja in napakka markkinatoppi on hieno runkokohde viikonlopun peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *