Newcastle 1X2

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliiga palaa ohjelmistoon FA Cup -viikonlopun jäljiltä. Lauantain tarjonnasta löytyy myös kaksi oikein maistuvaa pelikohdetta.

Leicester-Chelsea (klo 14:30)

Päivän mielenkiintoisin peli nähdään heti alkuiltapäivästä, jossa kohtaavat sarjan top 4 -joukkueet. Isossa kuvassa katsottuna, Leicester ja Chelsea ovat ehdottomasti pelivoimaltaan sarjan neljän kärkeä. Molemmat ovat selvästi perässä Liverpoolia ja Cityä, mutta toisaalta myös selvästi edellä muita.

Kotijoukkue Leicesterin vuoden vaihde on sujunut hieman nihkeästi, sillä Ketut hävisivät kärkipelit Citylle ja Liverpoolille ja kovakuntoiselle Southamptonille. Valioliigassa palattiin voittojen tielle kaatamalla West Ham 4-1. Leicester voitti myös kovan Brentfordin cupissa 0-1 viikko sitten.

Keskiviikkona joukkue oli hyvin epäonninen ja putosi Liigacupin finaalista Aston Villaa vastaan. Leicester dominoi täysin kaksiosaista otteluparia, mutta hävisi lopulta 90. minuutin maalilla.

Vierasjoukkue Chelsea on kompuroinut edellisissä liigapeleissään pahemman kerran. Joukkue hukkasi Lontoon derbyssä johtoaseman kahdesti Arsenalia vastaan, vaikka pelasi miesylivoimalla. Newcastlen vieraana Blues puolestaan hävisi 1-0 yliaikamaalilla omaan virheeseensä.

FA Cupissa Lampardin miehistö eteni jatkoon rutiinivoitolla Hull Cityn vieraana 1-2. Isossa kuvassa kausi on ollut ehdottomasti menestys, sillä harva uskoi joukkueen mahtuvan neljän sakkiin tänä vuonna. Chelsean pelissä on kuitenkin vielä paljon parannettavaa.

Leicester on pahasti aliarvostettu betsimarkkinoilla. Joukkue on pelivoimaltaan hyvin lähellä Chelseaa ja ansaitsee myös selkeän suosikkiaseman kotikentällään. Vierailta puuttuu myös näillä näkymin hyökkäyksestä tärkeä Tammy Abraham sekä korvaajat Pulisic & Giroud.

Pelaamme Leicesterin voittoa in 2,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43%.

Newcastle-Norwich (klo 17:00)

Kotijoukkue Newcastle lähtee otteluun varsin luottavaisissa tunnelmissa. Steve Bruce on luotsannut Harakat keskikastiin vastoin odotuksia, ja takana on kuusi tappiotonta matsia cupit mukaan luettuna. Tosin, lauantain 0-0 kotitasapeli Oxfordia vastaan oli enemmän tappio, sillä se tietää uusintaottelua.

Valioliigassa Newcastle teki kovan tempun ja nousi edellisessä ottelussa 2-0 tilanteesta tasoihin kahdella yliaikamaalilla. Tätä ennen joukkue kaatoi Chelsean 1-0 niin ikään 90+ minuutin osumalla. Newcastle on osoittanut läpi kauden venymistään. Harakat ovat selvittäneet monet vaikeat ottelut tiiviin puolustuspelinsä ansiosta.

Vierailija Norwich jatkoi hyviä FA Cup -esityksiään kaatamalla Burnleyn vieraissa 1-2. Edellisellä kierroksella Norwich yllätti hyvän Championship-joukkue Prestonin niin ikään vieraissa. Valitettavasti cup-menestys ei ole siirtynyt Valioliigan puolelle.

Norwich on voittanut edellisen 11 ottelun aikana vain umpisurkean Bournemouthin kotonaan 1-0. Tuossakin ottelussa Norwich oli hätää kärsimässä, vaikka pelasi pitkään ylivoimalla. Teemu Pukki on jatkanut viimeistelyään, mutta ei hän pysty yksin pitämään joukkuetta pinnalla.

Newcastlea on saanut pelata tällä kaudella jatkuvasti, eikä tilanne ole toinen myöskään tällä viikolla. Betsimarkkina ei tunnu arvostavan Harakoita tarpeeksi. Vaikka miten mittaisi, niin kyllä joukkue on Norwichiin verrattuna luokkaa vahvempi.

Kotivoitolle voidaan kellottaa vähintään 50% lukemat. Newcastlelle on tarjolla 2,28 kerroin illa, joka kelpaa siis peleihin erinomaisesti.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *