Real Madrid

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligassa pelataan sunnuntaina viiden ottelun kierros. Italiassa matsit on peruttu koronaviruksen vuoksi, mutta onneksi Espanjassa pelit vielä pyörivät.

Mallorca-Getafe (klo 19:30)

Kotijoukkue Mallorca on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Saarelaiset pääsivät korkeimmalle sarjatasolle hieman yllättäen, eikä joukkueelta paljon odotettu. Mallorca onkin pelannut hyvin odotetun kauden tähän mennessä keräten peräti 91% pisteistä kotikentällään.

Viikko sitten joukkue hankki todella yllättävän vieraspisteen Betisiltä, joka oli varmasti itseluottamusta nostattava temppu. Tätä edelsi myös vahva kotivoitto Alavesista 1-0. Maalimäärien suhteen Mallorca on hyvin ailahteleva joukkue.

Vierailija Getafe pelaa kolmatta kauttaan La Ligassa nousunsa jälkeen. Madridin lähiöjengi on ylittämässä taas kerran odotukset huikealla tavalla. Takana on tosin kaksi tappiota sarjan kärkijoukkueille: FC Barcelonalle 1-2 vieraissa ja Sevillaa vastaan 0-3 kotona.

Osasyy on varmasti Eurooppa-liigan playoffs-matsit. Getafe pääsi kaiken lisäksi jatkoon kaatamalla viime vuoden CL-välieräjoukkue Ajaxin. Näistä otteluista voi tulla hieman rasitusta myös Mallorcan reissulle.

Getafe on tunnettu perinteisesti suorastaan super-underina, mutta tämän kauden tulokset eivät ole maalimäärien osalta aivan niin selkeät. Vain yksi kymmenestä edellisestä ottelusta on päättynyt alle kahteen maaliin.

Vedonlyöntimarkkina on hieman ylireagoinut maalimäärissä ja asettanut totals-linjat todella alas lähinnä joukkueiden maineen perusteella. Kumpikaan ei ole tällä hetkellä NIIN vähämaalinen, että päälinjan pitäisi olla 2,0 maalia.

Pelataan aasialainen yli 2,0 maalia Bethardin 1,90 kertoimella. Saat siis rahasi takaisin vielä kahden maalin tuloksella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59%.

Real Madrid-FC Barcelona (klo 22:00)

La Liga -kierroksen päättää El Clasico, josta ei panoksia puutu tälläkään kaudella. Vanhat kiistakumppanit ovat ennen illan ottelua kahden pisteen päässä toisistaan.

Kotijoukkue Real Madrid oli monien mielestä syyskauden vahvin joukkue, vaikka se ei johtanutkaan sarjaa. Madridissa taikoja aiemminkin tehnyt Zinedine Zidane on saanut joukkueen vihdoin hyvään iskuun CR7:n jäljiltä. Tällä kaudella etenkin puolustus on ollut täyttä terästä.

Syksyllä Madridilla oli hieman epäonnea, minkä lisäksi joukkue on pudotellut pisteitä viime viikkoina vastoin pelitapahtumia. Edellisellä kierroksella tuli todella yllättävä tappio Levantelle, mitä edelsi 2-2 kotitasuri Celtaa vastaan. Tuossa ottelussa Madrid hukkasi 2-1 johdon yliajalla.

FC Barcelonalla on ollut myös omat ongelmansa etenkin vuoden 2020 alussa. Seura vaihtoi jopa päävalmentajaa, eikä Quique Setienin alku ollut missään nimessä helppo. Luis Suarezin poissaolo on tuonut hyökkäyspäähän omat haasteensa.

Viikko sitten nähtiin murskaavaa Barcelonaa ensimmäistä kertaa sitten joulukuun. Katalonialaiset kaatoivat Eibarin 5-0 ja Messi pääsi jälleen maalien makuun. Joukkueen kenraali sujui siis hyvin El Clasicoa ajatellen.

Real Madrid on mielestämme vähintään saman tasoinen nippu tällä hetkellä. Joukkue voisi hieman paremmalla onnella johtaa sarjaa muutaman pisteen marginaalilla. Betsaamme kotivoittoa in 2,25 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 49%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *