KooKoo-Ässät O5.0

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

KooKoon kausi on käytännössä jo ohi. Tästä huolimatta, kouvolalaiset ovat esiintynyt hyvällä asenteella viime otteluissaan. Myös ykköspyssy Strömwallin poissaolo on enemmänkin vapauttanut KooKoon hyökkäämistä.

Joukkueen maalivahtitilanne on ollut läpi kauden ollut haastava. Vaikean debyytin saanut Salminen on parantanut peli peliltä, ja tällä hetkellä nuori maalivahti pääsee otteluihin hyvin rennolla asenteella eikä tuloksesta tarvitse enää ottaa paineita. Erittäin hyvä sauma kokemattomalle maalivahdille.

KooKoolla on alla kaksi suoraa voittoa; kotivoitto Kärppiä vastaan sekä KalPan kauden sinetöinyt vierasvoitto Kuopiosta. Etenkin isossa kotikaukalossa KooKoon vahvuus, hyvä liike, nousee esille. Toisaalta joukkuetta vastaan myös luodaan runsaasti tilanteita – viime aikoina se ei ole vain konkretisoitunut tulostaululle.

Ässien synkkääkin synkempi kausi jää pian historiaan. Seura välttää isot taloudelliset tappiot pelaajamyynneillä ja turvaa näin tulevaisuuttaan.

Joukkueen oma pää vuotaa pahasti, ja viime aikoina on myös nähty selkärangan katkeamista tylyllä tavalla. Joukkue repii ja raastaa sen minkä pystyy, mutta tappiolle joutuessaan ”jänne” ei tahdo enää kestää. Ässät on myös nykymateriaaliltaan selkeästi KooKoota perässä, ja mikäli taistelutahdosta annetaan jälleen periksi, myös KooKoo pystyy takomaan repaleisen patajoukkueen pahasti jään rakoon.

KooKoon ilme ja taistelutahto on ollut kohdallaan. Ässien maalivahtipeli on ollut myös erittäin heikkoa, sillä joukkue tekee paljon hyvin junioritasoisia virheitä. Odotettavissa selkeä kotivoitto, mutta kotijoukkueen kertoimet on painettu liian alas. Paras value löytyykin totalseista ja over-vaihtoehdosta!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!