Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaustisen kierros pelataan kahdella varmalla, jotka molemmat ovat lähtönsä suuria suosikkeja. Kolmannen kohteen Mandela Zon kohtaa sinänsä ihan hyvän vastuksen, kun viereltä lähtevät voitokkaat Endless Story ja Ilos Sansibar. Mandela Zon vaikuttaa kuitenkin ehkä vielä luokkaa kovemmalta menijältä. Lisäksi sen lähtöpaikka on pahimpien haastajien sisäpuolella. Hiukan ylipelattunakin Mandela Zon varmaksi. Toinen varma on kuudennen kohteen, kovaan vireeseen äitynyt, Morison. Väkivahva ruuna on runtannut jo viisi kertaa putkeen ykköseksi, eikä haastajat ole vielä aivan parhaassa kunnossaan. Morisonilla voi lähteä kolmannen kiertoon ihan silloin kun kuski haluaa, eikä voimat lopu kesken.

Avauskohde pelataan neljällä merkillä. Vaikka Profiili on jäänyt niukasti toiseksi jo useampaan kertaan tällä kaudella, on se ykkösmerkkimme. Oulussa se joutui kiertämään viimeisessä kurvissa jo peräti neljättä rataa, mikä melko varmasti maksoi voiton. Myös Pirttilän Olga on sijoittunut hyvin, vaikka voitot puuttuvat. Terho Rautiaisen tamma on ravivarma ja menee matkan (2600m). Tähtitien taulu on sekaisin mutta pienellä tuurilla se voittaa kohta jossain. Jostois teki Kuopiossa mainion kirin, ehtien voittoon. Vermossa kiri oli tasaisempi, mutta kupongille se kuuluu.

Kakkoskohde pelataan myös neljällä rastilla. Fortune Hoss oli syksyllä voittojuoksuissaan tosi hyvä ja nyt sillä on tauon jälkeen startti alla. River Mirch kesti Porissa keulasta hienosti voittoon kovassa lopetuksessa. Otetaan suosikkien lisäksi lapulle kaksi yllätystä. Black Dog (5%) on hyvällä paikalla ja sijoittunut kaikissa tämän vuoden starteissa kolmen sakkiin. Sweden Sober (1%) palaa Ruotsista Suomen puolelle. Helmikuussa se näytti naapurimaassakin osaavansa voittaa.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on En Candy Till. Joensuun startin voi unohtaa, kun tehtävä 6-ulkoa oli mahdoton. Sitä ennen se voitti Kuopiossa kahdesti ja oli kerran toinen. Pikamatkalla hyvä lähtöpaikka on valttia. Bugs Bunny Buzz, Lex Nicolas ja Special Gun ovat radoilta 2-4 perusmerkkejä. Radasta 12 huolimatta, mukaan Fellaini Zet, joka olisi varma-ainesta paremmalta paikalta. Suurempiin systeemeihin kannattaa mahduttaa myös Sole Olee (7%) ja Ditchback Dice (2%).

Viides kohde pyritään selvittämään neljällä merkillä. Pitkältä pakilta lähtevä Velvet Gold aloittaa kautensa. Kovia ikäluokkalähtöjä kolunnut, ja niissä menestynyt tamma on hevosena varmasti lähdön paras. Edgeuptotop kiri Turussa kaukaa takaa kolmanneksi ja näytti, ettei Joensuun voitto ollut sattumaa. Goolagong Zet avasi kautensa Oulussa ja oli heti hyvä toinen. Millie de Veluwe voitti Oulussa keulasta, minne sillä on nytkin hyvä mahdollisuus päästä.

Päätöskohde pelataan kolmella merkillä. Go West Young Man on tallikommenttien perusteella tuntunut hyvältä ja kuuluu ajoissa lapulle. Kierroksen maistuvin yllättäjä, Way To Go(7%), on voittanut vastaavalla matkalla kovempiakin hevosia. Mukaan vielä Moonlight Velvet, joka voitti Oulussa tykkikirillä.

Lähtö1: 5,6,7,8

Lähtö2: 2,4,7,8

Lähtö3: 2

Lähtö4: 1,2,3,4,12

Lähtö5: 1,6,10,16

Lähtö6: 9

Lähtö7: 8,10,11 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *