Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierrokselle lähdetään kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Magazine Match on kapasiteetiltaan lähdön paras hevonen. Forssassa ruuna otti hiukan kummallisen laukan maalisuoralle käännyttäessä, mutta oli sitä ennen Vermossa mainio kirien 4. ulkoa toiseksi. Ohittamatta jäi vain kova Bridge Commander. Ainakin Bluehill’s Sparkle ja perusmatkan Trailblazer antavat kyllä vastuksen, mutta vain 38% pelattuna Magazine Match on ihan pakko laittaa varmaksi. Toinen varma on neljännen kohteen suursuosikki Suven Sametti. Suven Sametti on ollut kolmeen viimeiseen kaikissa kolmen sakissa. Merkille pantavaa on, että Suven Sametti parantaa tästä vielä aivan varmasti.

Ensimmäinen kohde on avoin ryhmäajo 2120m. Lähtöön on ilmoitettu vain 6 valjakkoa. GlobalSatisfaction on ykkösradalta todennäköinen keula, mutta sen taistelu tahto on välillä jättänyt hiukan toivomisen varaa. Stonecapes Queila on ainoana tammana viivalla. Paikka on mitä parhain ja huipputamma on ennenkin voittanut oria ja ruunia. Hotshot Luca tekee jatkuvasti hyviä esityksiä ja ansaitsisi jo voitonkin. Run For Royaltyn suosikin aseman voi kyseenalaistaa suoraan 8kk tauolta, mutta otetaan lapulle mukaan.

Toinen kohde pelataan kahdella merkillä. Picardie ja Callela Exlover ovat lähdön parhaimmistoa ja hyvillä lähtöpaikoilla. Luck’s Equ tiedetään kyvykkäänä hevosena ja se kuuluu ajoissa peleihin. Moonstone teki kovan esityksen hylättynä, kun se tuli voimia tallella toiseksi. Näillä neljällä pärjää tässä jo pitkälle, mutta jos jättiyllätystä haluaa hakea, saa ainakin Olli Koivusen Fillion (1%) nappireissun kärjen tuntumassa.

Viidennessä kohteessa riittä laatua. Deep Blue Font on vain niukka suosikki 2-radan turvin. Planbee osaa voittaa isojakin lähtöjä ja asillä on nyt pari starttia kropassa tauon jälkeen. American Zakke on kyvyiltään kova tässäkin sakissa, mutta laukat ovat vaivanneet tällä kaudella. Bee Combo on pärjännyt aina, kun juoksu onnistuu edes vähääkään. Salam Aleikum oli mykistän ylivoimainen edellisissä sarjoissaan, mutta nyt se joutuu todelliseen testiin, kun vastaan tulee koko joukko kovia hevosia.

Päätöskohteeseen laitetaan kuusi merkkiä. Neljä sisintä rataa on maililla valttia, varsinkin kun sieltä löytyy 4 kovaa hevosta. Heat Of Dynamite voitti Mikkelissä keulasta vastaavan matkan reippaan matkavauhdin jälkeen. Leemark’s Ghost on ihan tykkimerkki 8% pelattuna hyvältä paikalta. Westcoast Skipper selvittää vaikka paikan johtavan rinnalta. Pegasos Evo on hevosena ihan riittävä tässä sakissa. Ray Boy senkuin voittaa ja voittaa, mutta nyt lähtöpaikka on kovien hevosten ulkopuolella. Potintekijäksi mukaan 9-radalta kärjen lähelle pääsevä Erna’s King(0%), joka selkäjuoksun jälkeen tulee pätkän tosi lujaa ilman kaikkia kenkiä.

Lähtö1: 1,2,3,5

Lähtö2: 2,3,5,7

Lähtö3: 8

Lähtö4: 6

Lähtö5: 3,5,6,7,8

Lähtö6: 1,2,3,4,7,9 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *