Pelivihje, Ravit

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kajaanin Toto-75 rivi pelataan kolmella varmalla ja haetaan neljään muuhun lähtöön mukaan yllättäjiä. Toisen kohteen kansanvarma Välähdys voittaa kyllä ilman laukkaa, eikä ole ulkona vielä lyhyen laukankaan jälkeen. Kolmannen kohteen Justine Case:en pätee pitkälti samat sanat kuin Välähdykseen. Neljännen lähdön Piskon Pouta on jopa alipelattu 47% nykykunnossaan.

Ensimmäisessä lähdössä on melkoisesti vääristymää peliprosenteissa. Susikki Dexterous jäi pois ja Erica Field ja Alladin Bro perivät suuren osan tämän prosenteista. Idea-Hevosina lapulle 4. Express Junior 6,5% sekä 12. Backward’s Boy 10%.

Kolmannen kohteen suosikki Olle Roc varmistetaan namureissun saavalla Vie De Dream:lla, tauluaan paremmalla ja kurjasta rata-onnesta jatkuvasti kärsivällä Little Blue Angel:illa, sekä täysin unohdetulla Dream Divine:llä 1,7%.

Kuudennen kohteen ykkösmerkki on hirmuinen Cameron Evo. Koska matka on vain 1640m, otetaan varmistuksia etupäästä. Keulaan mielivät ainakin Zo Zo Hoss ja Callela Ladyboss. Mukaan vielä viimeksi kaikki tallella pussissa maaliin tullut Brooklyn Hill.

Viimeiseen lähtöön kannattaa laittaa niin paljon rasteja, mitä kukkaro kestää. Tarjoan vihjeriviin yllättäjiksi Strait Iron:n 3% , Minto’s Don Juan:n 5,5% sekä Obrigado 7%.

Lähtö1: 1,3,4,9,12

Lähtö2: 5

Lähtö3: 1,4,8,13

Lähtö4: 6

Lähtö5: 8

Lähtö6: 1,3,6,11

Lähtö7: 4,5,6,8,9,10,12. Vihjerivin hinta: 28e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *