West Ham-Chelsea O2.5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigaan ottelutahti jatkuu kiivaana, kun sarja yritetään saada FA Cupin lisäksi pakettiin heinäkuun aikana. Keskiviikkona pelataan neljä ottelua, joista löytyi myös pari kelpo peli-ideaa.

Arsenal-Norwich (klo 20:00)

Arsenalin kausi sai hieman piristystä viime viikolla, kun joukkue nappasi voiton sekä Valioliigassa että FA Cupissa. Torstaina tykkimiehet voittivat vaivoin Southamptonin vieraissa 0-2, vaikka joukkue olikin pitkään paineen alla. Sunnuntain cup-ottelussa kaatui puolestaan Sheffield United viime hetkeen maalilla.

Tykkimiesten paluu koronatauolta on ollut silti kokonaisuutena ankea. Joukkue jäi ensin täysin Manchester Cityn jyrän alle, jonka jälkeen Arsenal hukkasi myös voiton Brightonista tappioksi 90. minuutin osumalla.

Nyt kun FA Cupissakin tulee vastaan Manchester City, olisi joukkueen saatava europaikka käytännössä Valioliigan puolelta.

Norwichin tilanne on heikentynyt merkittävästi koronatauon jälkeen. Kanarialinnut ovat hävinneet kaksi liigaottelua tekemättä maaliaikaan. Lauantaina Norwich taipui myös vahvalla kokoonpanolla Manchester Unitedille jatkoajan jälkeen, joten cup-unelma haihtui myös ilmaan.

Alkukaudella ihastuttanut maalinteko on täysin tukossa. Norwich on tehnyt kuuteen edelliseen liigapeliin yhden maalin, eikä Teemu Pukki tai kukaan muukaan näytä löytävän lääkkeitä tilanteen korjaamiseksi. Norwich luo myös pelottavan vähän maalipaikkoja.

Arsenal ja Norwich ovat tällä hetkellä varsin vähämaalisia joukkueita. Vain 3/15 edellisestä Arsenalin liigapelistä on päättynyt yli kolmeen maaliin. Norwich on pelannut puolestaan yhdeksän liigamatsia putkeen, joista yksikään ei ole yli kolmen maalin.

Ottelussa haiskahtaa vahvasti 1-0/2-0 -tulos, joten ”under”-betsi kiinnostaa herkullisella 3,0 maalin rajalla. Saat siis tässä aasialaisessa vetomuodossa panoksesi takaisin kolmen maalin tuloksella. Betsaamme alle 3,0 maalia in 1,74 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

West Ham-Chelsea (klo 22:15)

Kotijoukkue West Ham on tullut tunnetuksi Valioliigan jokavuotisena alisuorittajana. Tämä kausi ei näytä olevan poikkeus, sillä Hammers on heinäkuun kynnyksellä putoamisviivan päällä tasapisteissä Bournemouthin ja Aston Villan kanssa.

Koronabreikin jälkeiset ottelut eivät valitettavasti lupaa parannusta. West Ham taipui ensin Wolvesille kotonaan 0-2, jota seurasi tappio samoin lukemin Lontoon paikallispelissä Tottenhamille.

West Ham on pitänyt nollat vain kerran 17 edellisen Valioliigan ottelun aikana. Joukkueen verkkoon on isketty vähintään kaksi maalia peräti 7/8 edellisestä ottelusta. Ei mikään ihme, että Hammers on maalimääriltään sarjan kärkeä.

Vierailija Chelsea on ollut yksi kauden positiivisista yllättäjistä. Harva olisi uskonut Frank Lampardin ohjaavan nuoren miehistönsä näin koviin suorituksiin. Blues eteni sunnuntaina myös FA Cupin välieriin kaatamalla Leicesterin vieraissa.

Chelsea on tullut tunnetuksi koko kauden ajan iloisesta hyökkäyspelistä. Joukkueella oli vuoden 2019 lopulla hieman nihkeämpi vaihe, mutta maaleja on alkanut taas kevään mittaan syntyä. Takana on upea voitto Manchester Citystä 2-1, ja Chelsea on luonut viime otteluissaan todella mukavasti maaliodottamaa.

West Ham onnistui kaatamaan Chelsean edellisessä kohtaamisessa 0-1 täysin vastoin pelitapahtumia. Näin hyvää onnea joukkueella on tuskin keskiviikon ottelussa, jonka maaliodotus on kyllä korkealla. Yli 2,5 maalia on maistuva betsi in 1,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *