Pelivihje,Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoen kuninkuusravit on huippulaadukkaat ja vaikeat veikata. Ensimmäinen varma poimitaan heti avauskohteesta. Kujanpään Jyräys on ollut jo pitkään huippuiskussa ja kokomatkan johto on todennäköinen. Toinen varma on kolmannen kohteen Vappuäijä, joka juoksee nyt melko sopivassa porukassa. Voltin nelonen on melko huono paikka lähteä. Jos varmistuksia haluaa ottaa, paalun Malkkin ja Hymynvirne seuraavana lapulle. Kolmas varma löytyy viidennestä kohteesta, joka on kuningatar kilpailun avausmatka. Hetviina taitaa olla lyömätön tässä, sekä kokonaiskilpailussa.

Toinen kohde on tasokas. Banskyn suosikkiasemaa en 7-radalta allekirjoita. Loveya Fashion ja Might Be Romeo kuuluvat aikaisin lapulle. Vihjeriviin mahtui kuusi merkkiä.

Neloslähdön alussa ottavat toisistaan mittaa starttiraketit William Pine ja President Lindy. Ylivauhdin vaara on niin suuri, että molemmat jäävät pois vihjerivistä. Obrigado, Por Nie Rock, Conny Sisu ja Thai Profit ovat kaikki vahvoilla, jos ja kun keulassa avauspuolikas painellaan urku auki.

Kuudes kohde on kuningaskilpailun avausmatka. Lähtöä voi koittaa kahdella, Lissun Eerikki ja Evartti, mutta vihjeriviin laitetaan varmanpäälle hevoset 2-7.

Viimeinen lähtö pelataan viidellä merkillä. Todellisia tykkimerkkejä ovat Griminal Jack 1% ja Dickson Shadow 6%.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 1,3,4,7,9,11

Lähtö3: 9

Lähtö4: 1,3,5,10

Lähtö5: 3

Lähtö6: 2,3,4,5,6,7

Lähtö7: 1,3,6,7,10. Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *