AS Roma DNB

KERROIN

2.43
0
pv
0
t
0
min
0
s

Futisfaneille on tarjolla sunnuntaina todellista herkkua. Ohjelmassa on paljon mielenkiintoisia otteluita, joista nostamme esiin Lontoon sekä Rooman derbyt.

Valioliiga: Arsenal-Tottenham (klo 18:30)

Kotijoukkue Arsenal on aloittanut toisen kautensa Unai Emeryn johdolla. Arsene Wengerin pitkä ura päättyi vuosi sitten, ja Emery johdatti avauskaudellaan Tykkimiehet varsin kohtalaiseen suoritukseen. Mestarien liigan paikkakin oli tarjolla, mutta loppukauden tunarointi reissupeleissä maksoi liikaa.

Arsenalin alkuranking on tänäkin vuonna sijojen 5-6 tuntumassa. Emery on saanut rakentaa paremmin omaan metodiinsa sopivaa joukkuetta, mutta Tykkimiesten puolustuspää huolettaa edelleen. Kausi alkoi mukavasti kahdella voitolla, mutta Arsenal taipui viikko sitten Liverpoolin vieraana maalein 3-1.

Tottenham rankattiin kauden alla jopa Liverpoolin haastajaksi sarjan kakkospaikasta. Etenkin kesähankinta Tanguy N’Dombeleen kohdistuvat suuret odotukset, ja mies avasikin maalitilinsä heti ensimmäisessä ottelussaan.

Spurs kaatoi Villan 3-1 kotonaan vaikeuksien kautta, jonka jälkeen se haki todella kovan pisteen Manchester Cityn vieraana. Viikko sitten tuli kuitenkin lunta tupaan, kun Newcastle nappasi yllätysvoiton Lontoosta 0-1 tuloksella.

Tottenham ei ole mielestämme tällä hetkellä parhaimmillaan. Joukkue on haparoinut yllättävän paljon puolustuspäässä helpoissa kotipeleissään ja oli pahasti Cityn jyrän alla toisella kierroksella. Arsenalin hyökkäys on Nicolas Pepen myötä todella laadukas, joten Spurs-puolustukselle tulee sunnuntaina kiire.

Tällä hetkellä joukkueiden pelivoimassa ei ole niin suurta eroa, kuin markkina antaa olettaa. Arsenalilla on kelpo saumat jatkaa vahvaa historiaansa Tottenhamin isäntänä: kahdeksan edellistä Arsenal-Spurs -matsia ovat päättyneet Valioliigassa saldolla 5-3-0.

Poimitaan lapulle in kärkikerroin 2,45 Arsenalin voitosta. Tämän lisäksi totalseista löytyy loistava value, eli aasialainen alle 3,0 maalia kertoimella 1,95.

Arsenalin ja Tottenhamin kohtaamiset eivät ole perinteisesti mitään maalijuhlia; peräti 5/6 ja 9/12 edellisestä Valioliigan ottelusta on päättynyt alle 2,5 maalin tulokseen. Otteluparia hehkutetaan usein ennakkoon erityisen villinä derbynä, mutta lopputulokset ovat usein kaikkea muuta.

Under-betsi maistuu todella hyvin, sillä totals-linjat ovat aivan liian korkealla tällaiseen kärkipeliin.

Serie A: Lazio-AS Roma (klo 19:00)

Sunnuntain toinen kuuma derby nähdään Roomassa. Sekä Lazio että AS Roma pelaavat kumpikin kotiottelunsa Stadio Olimpicolla, joten normaalia kotietua ei tässä nähdä.

Lazion ottelu (yli 2,5 maalia) oli pelivihjeemme kohteena viime sunnuntaina Sampdoriaa vastaan. Roomalaisten kausi alkoikin mainiosti, sillä saldona oli 0-3 vierasvoitto laatujoukkuetta vastaan.

Lazio on sementoinut asemansa Serie A:n kärkijoukkueiden joukossa. Seuran resurssit eivät riitä mestaruuskamppailuun, mutta Lazio jahtaa tänäkin vuonna Mestarien liigan sekä Eurooppa-liigan paikkoja. Päävalmentajana jatkaa Simone Inzaghi.

AS Roman viime kausi oli kova pettymys, vaikka joukkue sijoittuikin kaksi sijaa Lazion yläpuolelle kuudenneksi. Rooman ykkösjoukkue putosi ulos Mestarien liigasta, ja kauteen mahtui paljon sekoilua myös kulisseissa.

Claudio Ranieri sai AS Roman hyvään iskuun kauden loppumetreillä, mutta se ei enää auttanut. Nyt Ranierin on korvannut portugalilainen Paulo Fonseca, jonka johdolla haetaan uutta nousua. AS Roman kausi alkoi hieman kompuroiden, sillä joukkue hukkasi kotikentällä johdon Genoaa vastaan kolme kertaa. Tuloksena oli 3-3 -tasapeli.

AS Roma on ollut jo pitkään pelivoimaltaan Laziota vahvempi joukkue. Moni analyytikko povasi Romalle ongelmia kauden alussa, sillä käynnissä on muutoksia joka puolella kenttää. Mielestämme betsimarkkina on ylireagoinut nyt pahasti, sillä Laziosta on tehty todella selkeä suosikki sunnuntain derbyssä.

Kupongille lähtee AS Roma DNB in hurjalla 2,43 kertoimella. Taustat huomioiden, Lazio voi olla vain marginaalinen suosikki Rooman illassa. Tarjolla on siis lähestulkoon kolikonheitto, josta maksetaan peräti 2,43 kertaa rahat!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *