KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Vakio ei sisällä tällä kertaa bonusrahaa, joten luvassa on aivan tavallinen kuponki. Hyviä peli-ideoita löytyy jälleen sekä Valioliigan että Championshipin otteluista!

Kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Chelsea-Bournemouth (68-20-12)

Chelsea on aloittanut Valioliigakauden väkevästi. Kesällä päävalmentajaksi tullut Maurizion Sarri on saanut Blues-koneen käyntiin heti alkumetreillä, ja joukkue voittanut kaikki pelinsä täysin ansaitusti. Rajusti aliarvostettu Bournemouth on aloittanut myös hyvin. Kahden voiton jälkeen joukkue nousi 0-2 tappioasemasta 2-2 tasuriin kovaa Evertonia vastaan. Cherries luo Chelsean tavoin runsaasti tilanteita. Vakiokansa sekä vedonlyöntimarkkina aliarvostavat Bournemouthia. Chelsea on toki iso suosikki, mutta selvästi ylimerkitty. Kohde kannattaa ruksia umpeen, sillä X ja 2 tarjoavat hienon valuen.

2: Crystal P-Southampton (57-24-19)

Crystal Palace kaatoi avauskierroksella Fulhamin, mutta tämän jälkeen on tullut takkiin sekä Liverpoolilta että Watfordilta. Viime kierroksen vierastappio Horneteille oli epäonninen. Southampton pelasi avauskierroksella 0-0 -tasapelin, jonka jälkeen tuloksena on kaksi tappiota. Viikko sitten Saints taipui ilkeästi 90’ maalilla Leicesterille kotikentällä. Palace on joukkueista selvästi laadukkaampi ja kelpaa 55% pelattuna hyvin varmaksi.

3: Everton-Huddersfield (66-23-11)

Evertonilta odotetaan tällä kaudella rajua parannusta. Toistaiseksi näyttääkin hyvältä, sillä uusi päävalmentaja Marco Silva on saanut rivit järjestykseen. Toffees on yhä tappioitta, vaikka joukkue on saanut punaisen kortin kahdessa ottelussa. Viikko sitten tähtihyökkääjä Richarlison lensi pihalle, ja miehen puuttuminen on nyt iso miinus. Huddersfield hävisi avauspelinsä rumasti Chelsealle ja Manchester Citylle. Viikko sitten raavittiin 0-0 kotitasuri jumbofinaalissa Cardiffia vastaan. Hudds on sarjan heikon joukkue, mutta Everton ei ole ilman Richarlisonia jättisuosikki. 77% pelattu kotivoitto kannattaa varmistaa ainakin ristillä.

4: West Ham-Wolves (46-24-30)

West Hamin alkukausi on ollut tapahtumia täynnä. Valitettavasti verkkoa on venytelty koko ajan liikaa joukkueen omassa päässä, joten saldona on kolme tappiota masentavalla maalierolla 2-9. Wolves on yhä voitoitta, mutta joukkue puristi yllättäen tasurin jopa sarjakärki Cityltä. Sudet ovat harvinaisen laadukas jengi nousijaksi. West Hamin avauksessa on nippu todella kovia pelimiehiä, eikä alkukauteen kannata ylireagoida. Vain 37% pelattu kotivoitto kelpaa hienosti piikiksi.

5: Brighton-Fulham (52-27-21)

Brightonin alkukauden ohjelma on ollut haastava. Vieraspelit vahvasti aloittaneita Watfordia ja Liverpoolia vastaan sekä kotiottelu Manchester Unitedin isäntänä. Yksi voitto näistä peleistä on ihan hyvä saldo, ja Brightonin parhaat esitykset ovat vasta tulossa. Fulham kaatoi Burnleyn komeasti 4-2 viime sunnuntaina. Joukkueen peleissä sattuu ja tapahtuu, eikä virheiltä vältytä kunnianhimoisessa pelitavassa. Brighton on aliarvostettu Vakiossa sekä vedonlyöntimarkkinoilla. Vain 48% pelattu kotivoitto on hyvä varma.

6: Manchester City-Newcastle (80-16-4)

Manchester City koki viikko sitten harvinaisen pistemenetyksen Wolvesin vieraana. Joukkue oli hieman huolimaton, ja se näkyi heti tulostaululla. Newcastle pelasi todellista antifutista Chelseaa vastaan, ja Rafa Benitezin ultra-defensiivinen taktiikka oli hyvin lähellä tuoda pisteen. Harakat ovat yhä voitoitta, mutta vaikean alkuohjelman lisäksi Cardiff-pelin missattu rankkari painaa saldossa. City on jättisuosikki, eikä ykköstä kannata varmistella edes 84% pelattuna.

Katso alla olevasta videosta myös viikonlopun parhaat Valioliigaideat napakasti tiivistettynä muutaman minuutin videoon! Laita ilmaisetvedot.comin Youtube-kanava seurantaan, sillä videoita on luvassa myös jatkossa!

7: West Bromwich-Stoke (55-26-19)

Valioliigasta pudonneen WBA:n alkukausi on ollut aavistuksen tahmea. Pari runsasmaalista voittoa ja pari tappiota, eikä aivan parasta ole vielä tällä materiaalilla nähty. Stoke nappasi vasta kauden ensimmäisen voittonsa viikko sitten. Potters on ollut valtava pettymys ja esiintynyt kentällä todella heikosti. West Brom näyttää olevan pelillisesti luokkaa parempi joukkue, joten kotisuosikin asema on selvä. 56% pelattu WBA ei tarvitse Vakiossa varmistuksia.

8: Sheffield United-Aston Villa (31-29-40)

Sheffield United nousi Championshipiin vuosi sitten ja yllätti monet etenkin syyskaudella. Tällä kaudella Blades on ollut hieman heikompi. Joukkue hävisi kaksi avauspeliään, mutta sen jälkeen saldona on kolme komeaa voittoa. Aston Villa on pelannut kolme tasuria putkeen kahden voiton jälkeen. Viikko sitten Villa hukkasi helpot pisteet 90’ maalilla Readingia vastaan. Nyt odotetaan paluuta voittokantaan, ja Vakion peliprosentit ovat suosiolliset. Vierasvoitto on pelattu vain 34 prosenttia, joten ohitetaan Sheffield United tässä kohteessa kokonaan!

9: Preston-Bolton (55-27-18)

Preston roikkui koko viime kauden playoffs-kamppailussa, mutta nyt joukkue on kerännyt vasta yhden voiton. Sekin tuli heikosta QPR:stä 1-0 kotona. Bolton on aloittanut kauden erinomaisesti. Trotters hävisi viime lauantaina vasta kauden ensimmäisen ottelunsa. Avauskierroksella joukkue onnistui kaatamaan jopa WBA:n vieraissa. PNE on perustasoltaan selvästi vahvempi ja ansaitsee vähintään 55% suosikkiaseman. Vakiokansa on ylireagoinut alkukauden tuloksiin, ja kotivoitto on peräti 10 pinnaa alimerkitty. Preston on hyvä varma!

10: Hull-Derby (38-27-35)

Hull Cityn kausi on alkanut vaikeasti viime kauden tavoin. Tiikerit putosivat vuosi sitten Valioliigasta, ja nyt on käynnissä uusi rakennusvaihe. Takana on vasta yksi voitto, joten playoffs-paikka uhkaa karata. Derby on napannut kaksi kotivoittoa putkeen, molemmat maalierolla 2-0. Entinen Chelsea-kippari Frank Lampard on kokematon manageri, eikä Derby vielä vakuuta. Ottelu on paperilla hyvin tasainen, joten 49% pelattu Derby on ehdottomasti ohitettava! Pienellä lapulla Hullin voi nostaa jopa varmaksi-

11: Reading-Sheffield Weds (36-27-37)

Readingin kausi on alkanut odotetun vaikeasti. Royals on tällä hetkellä rankingin pohjalla yhdessä Rotherhamin kanssa, ja joukkue on yhä voitoitta. Turpiin tuli viikolla myös Liigacupissa. Edellisellä kierroksella joukkue venyi yliaikamaalilla vierastasuriin Villaa vastaan, josta on nostettava hattua. Sheffield Weds kaatoi viime lauantaina Ipswichin 2-1. Kyseessä oli jo toinen voitto peräkkäin, ja Pöllöt ovat pikkuhiljaa pääsemässä raiteille. Tasoeroa on vieraiden suuntaan selvästi, eikä surkea Reading ansaitse suosikkiasemaa. Pienillä kupongeilla 33% pelattu Weds on jopa ok varma, mutta 1_2 lienee fiksuin vaihtoehto näillä peliprosenteilla.

12: Brentford-Nottingham (48-29-23)

Vuosi toisensa perään playoffs-paikkoja kolkutteleva Brenford on aloittanut kauden hyvin, vaikka viikko sitten tulikin avaustappio Blackburnin vieraana. Joukkueen peliesitykset ovat olleet ennakoitua parempia. Nottinghamista povattiin kauden yllättäjää. Forest onkin yhä tappioitta, mutta voittoja pitäisi alkaa pikkuhiljaa tulla. Viime lauantaina joukkue nousi kahden maalin takaa tasoihin Birminghamia vastaan. Brentford on aavistuksen ylipelattu, ja vähämaalisessa matsissa ohipeli maistuu. Riviin jää sen verran monta suosikkia aiemmista kohteista, että tässä on hyvä paikka hakea kupongille arvoa X2:lla.

13: Millwall-Swansea (38-30-32)

Millwall oli viime kauden yllättäjä, mutta tänä syksynä lontoolaiset eivät ole päässeet samalle tasolle. Kauden avauskierroksella hukattu 2-0 johto sai koko sesongin käyntiin hieman väärille urille. Viime sunnuntaina joukkue hävisi jopa Rotherhamille 1-0. Swansea kärsi viime lauantaina kauden avaustappionsa Bristol Citylle. Joukkueen peliesitykset ovat olleet pettymyksiä, mutta tähän saakka tulosta on tullut myös heikommalla pelillä. Vakiossa Millwall kelpaa parempien ideoiden puutteessa ohipeliksi. Ottelu on hyvin vähämaalinen, ja kotivoitto toteutuu alle neljä kertaa kymmenestä. X2 nostaa mukavasti kupongin arvoa.

Parhaat ohipelit: 10:1x, 12:x2, 13:x2
Parhaat varmat: 5:1, 7:1, 9:1

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!