KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa käynnistyy tänä viikonloppuna toinen ottelukierros. Lauantai-illan myöhäispelinä nähdään mielenkiintoinen matsi Stuttgartin ja Bayern Munchenin välillä.

Kotijoukkue VfB Stuttgart sijoittui viime kaudella lopulta seitsemänneksi – vain kaksi pistettä RB Leipzigin perään. Tuskin kukaan olisi uskonut tähän tulokseen joulun tienoilla, jolloin Stuttgart makasi taulukon toisessa päässä.

Tammikuussa päävalmentajaksi tullut Tayfun Korfut käänsi joukkueen kurssin uskomattomalla tavalla. Stuttgart keräsi kevätkaudella Bayernin jälkeen eniten pisteitä! Kausi paketoitiin vielä uskomattomalla 1-4 vierasvoitolla Munchenissä.

Turkkilainen Korfut jatkaa joukkueen peräsimessä, ja Stuttgart on vahvistunut entisestään kesän aikana. Joukkueelta odotetaan tällä kaudella vastaava menestystä! VfB:n vahvuus on timanttinen puolustus, ja sen otteluissa nähtiin viime kaudella sarjan vähiten maaleja.

FC Bayern on tuttu nimi kaikille futista seuraavilla. Saksan liigaa vuosikaudet dominoinut joukkue lähtee uuteen kauteen Niko Kovacin johdolla, jolla on vahvat näytöt Frankfurtista. Avauspeli Hoffenheimia vastaan sujui hieman nihkeästi, ja Bayern sai myös apuja tuomareilta 3-1 voitossa.

Bayernin kone ei ole vielä aivan täydessä iskussa, ja Kovacin haluama pelitapa ottaa oman aikansa. Vieraspeli Stuttgartiin on kaikkea muuta kuin helppo. VfB päästi viime kaudella Bayernin jälkeen toiseksi vähiten maaleja – jopa maalin vähemmän kuin kivikova Schalken puolustus. Kauden avausmatsi Mainzia vastaan oli myös erittäin vähämaalinen, ja 0-0 lopputuloksen esti vain Stuttgartin yksi virheliike.

Näistä asetelmista johtuen lapulle maistuu erinomaisesti sekä alle 3,0 maalia että Stuttgart +1,5 maalin tasoitus. Kyseiset vedot ovat varsin päällekkäisiä, sillä monet vähämaaliset lopputulokset (1-0, 0-0, 1-1, 0-1) kuuluvat molempien betsien tulosmatriisiin. Tarjolla on esim. alle 3,0 maalia in 2,05 kertoimella ja Stuttgart +1,5 maalia n 2,01 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!