Steelers +4,5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimaista Salibandyliigaa pelataan perjantaina kahden ottelun voimin ja suurennuslasin alle napataan Esport Oilersin sekä Hämeenlinnan Steelersin kamppailu Tapiolan Urheiluhallilla.

Oilers-Steelers (klo 18.30)

Kotijoukkue Oilers on päässyt varsin kovaan lentoon ja viidestä viime ottelusta se on napannut SPV-ottelua lukuunottamatta täyden pistepotin jokaisesta kamppailusta. Viimeksi joukkue näytti parastaan mättäen avauserässä peräti kahdeksan maalia Nokian KrP:n verkkoon. Rasmus Kainulainen (12+20) on velipoikansa Justuksen loukkaantumisen jälkeen ollut todella kovassa iskussa ja erittäin taitava laituri on ehdottomasti joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja. Suurin loukkaantumissuma lienee takanapäin, mutta ei Heikki Iiskola ja Casper Pfitzner tietojen mukaan vielä aivan sata prosenttisessa pelikunnosa ole. Joonas Kaltiainen on kantanut suurimman torjuntavastuun mutta allekirjoittanut uumoilee kakkosvahti Niko Nordströmiä tolppien väliin illan otteluun.

Steelersin valmennustiimin ulosheitto tuotti heti tulosta ja uusi pääluotsi Raine Laine nappasi debyytissään komean voiton OLS:asta lukemin 7-4. Tilanne sarjataulukossa on edelleen todella tukala teräsmiesten majaillessa toiseksiviimeisenä vaivaisella yhdeksällä pisteellä. Tulosvastuu lepää edelleen täysin Nico Jonaesonin (16+11) sekä Markus Siprosen (3+13) harteilla Niko Einiön (14+4) missatessa ainakin tämän ottelun armeijavelvollisuuksien takia. Steelers on todella heikosta formista huolimatta ollut kentällä ihan ok tasoa ja todella nuoresta sekä kokemattomasta ryhmästä on saatu varsin hyvin puristettua maksimit ulos. Sisupuukkoja joukkue on kerännyt jo kourallisen ja paremmalla viimeistelyllä pisteitä voisi olla selkeästi enemmänkin.

Oilers on otteluun jättisuosikki eikä voittajasta tässä kohtaa pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Ottelu on öljymiehille jo kolmas viikon sisään ja nolla tehtyä maalia viimeiseen 40 minuuttiin väkisinkin herättävät pieniä kysmysmerkkejä varsin ailahtelevasti esiintyneen ryhmän ylle. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Oilers teki 6-7 voittomaalin vasta kaksi minuuttia ennen päätössummeria, joten kyllä vierailla tässä jonkin sortin yllätysmomenttia on tarjolla. Laineen johdolla Steelers muokkasi peliään todella passiiviseksi eikä Oilers ole ollut parhaimmillaan hitaissa hyökkäyksissä. Materiaaliero on tuntuva mutta 4,5 maalin tasoitus vieraille on silti aavistuksen yläkanttiin. Steelers on kiusannut isompiaan todella uskottavasti ja matala bussi voi pitää ottelun tässäkin tuloksellisesti varsin tasaisena.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *