Sassuolo +1.5

KERROIN

1.93
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain pelivalinnat poimitaan Serie A:n kierrokselta. Kiinnostavin ottelu on ehdottomasti Roma-Inter, joka pelataan jo lounasaikaan.

Roma-Inter (klo 13:30)

Kotijoukkue AS Roma on aloittanut kalenterivuoden 2021 väkevästi. Viikkokierroksella ASR ei antanut mitään mahdollisuuksia Crotonelle ja pisti pelin pakettiin jo puolessa tunnissa. Lopputulos oli 1-3 FT. Viikko sitten Roma kaatoi puolestaan Sampdorian vakuuttavalla esityksellä.

Roma on pelivoimaltaan tänäkin vuonna sarjan kärkeä. Se ei ole aivan Milanin, Interin ja Juventuksen tasoinen nippu, mutta taistelee tiukasti Mestarien liigan paikoista. Siihen joukkueella onkin hyvät mahdollisuudet. Takana on komea kuuden ottelun putki, joista Roma on voittanut viisi.

Vierailija Interin vuosi 2021 käynnistyi tyylikkäällä 6-2-voitolla Crotonesta. Viikkokierroksella tuli kuitenkin lunta tupaan, kun joukkue hävisi Sampdorian vieraan 1-2. Inter oli xG:n valossa selvästi vahvempi nippu, mutta hävisi ottelun vastoin pelitapahtumia.

Tappio Sampdorialle oli vasta Interin koko kauden toinen ja ensimmäinen 12 otteluun. Viime kaudella Inter hävisi mestaruuden Juvelle vain yhdellä pisteellä, ja joukkue on vahva kandidaatti Scudettoon myös tänä keväänä.

Huippumatsissa kiinnostaa eniten maalimäärät, sillä molemmat ovat erittäin runsasmaalisia. Inter sekä Roma ovat pelanneet kauden 12/16 ottelusta vähintään kolmen maalin tuloksiin. Peräti 8/9 Interin ja 5/6 AS Roman edellisistä otteluista on vähintään kolmen maalin tuloksia.

Totals-linjan pitäisi olla tässä matsissa 3,5 maalia noin kahden kertoimilla. Tarjolla on kuitenkin 2,35 kerrointa lta, joka kelpaa peleihin mainiosti. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48 %.

Juventus-Sassuolo (klo 21:45)

Sunnuntai-illan myöhäisotteluna nähdään mielenkiintoinen vääntö. Kotijoukkue Juventus lähtee otteluun hyvällä fiiliksellä, sillä takana on elintärkeä vierasvoitto Milanista maalein 1-3. Tappio ottelussa olisi kasvattanut eron Milanin ja Juven välillä jo 13 pisteeseen.

Voitosta huolimatta, Juventus ei ole ollut tällä kaudella aivan entisensä. Joukkue on voittanut vain 8/15 ottelusta ja hukannut yllättävän paljon pisteitä tasapeleihin. Vuosi 2021 on sentään alkanut komeasti, sillä viikko sitten Juve murskasi myös Udinesen kotonaan maalein 4-1.

Vierailija Sassuolo oli pelivihjeemme kohteena alkuviikolla. Loistavaa kautta pelaava joukkue kohtasi kotonaan Genoan ja hoiteli matsin tyylikkäästi 2-1. Myös xG:t olivat vahvasti Sassuolon puolella. Samalla joukkue kuittasi ikävän 1-5-vierastappion Atalantalle, joka tapahtui heti vuoden alkajaisiksi.

Sassuolo on monille betsareille varsin tuntematon joukkue. Kyseessä on kuitenkin vuosi vuodelta tasoaan nostanut pumppu, joka kuuluu ansaitusti jo Serie A:n top kymppiin. Joukkue on hävinnyt vain kolme kertaa koko kaudella ja pelannut vieraissa huikean saldon 5-2-1.

Sassuolo on ollut vaikea vastustaja Juventukselle myös aiemmin. Heinäkuussa Sassuolo puristi kotikentällä 3-3-tasapelin, ja edelliseltä Torinon vierailulta tuli mukaan myös 2-2-tasapeli. Sassuolon venyminen pisteeseen ei olisi suuri shokki myöskään sunnuntaina.

Betsimarkkina on tehnyt Juvesta aivan liian suuren suosikin illan otteluun. Betsataan Sassuolo +1,5 maalin tasoituksella in 1,93 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 60 %. Rohkeimmat voivat napata myös Sassuolo +0,5 betsin sisään.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *